yaklaşık 2,5 yıldır lugesoft video scriptini kullanıyorum. Bu 2,5 yıllık surecte tum optimizasyonları kendim yaptım. Google aramalarında yukseldiğimi farkettim ve sizlere de hizmet vermeyi istedim.
Lafı fazla uzatmadan yapabileceklerime geciyorum.
- Lugesoft video scriptlerinin full seo optimizasyonunu yapıyorum. Sadece tittle meta tag desc. ayarlamak değildir yaptığım iş.
- Sağ - Sol Kategorilendirme sistemi. İstediğiniz alana istediğiniz kadar kategori koyabiliriz. Siz bu kategorilere yine admin panelinizden ekleme yapabilirsiniz.
- W3C Validation. Buna herkes rast geliyorduk artık. Bunun anlamı sitenizdeki kod hatalarını sıfıra indiriyoruz. Bu sayede siteniz seo bakımından daha guclu hale gelmiş oluyor.
- Etiket ve kategori icin site haritası. Sitenizdeki kategoriler ve etiketler icin sitemap oluşturuyoruz. (etiketsitemap.xml - kategorisitemap.xml)
- Etiket ve arama sisteminin geliştirilmesi. Bunun yararı etiketleriniz Google'da sacma sapan index almaz.
- Ve ufak tefek bazı ayarlar. Ama bunlar da gereklidir.
Tum bu hizmetimizin fiyatı 20 TL'dir ve maks. 24 saat icerisinde tum istekleriniz tamamlanarak siteniz tarafınıza teslim edilir.
forum dışı iletişim: