Merhaba arkadaşlar,
Bircoğunuzun belli başlı site ici SEO ayarları ve taktikleri var verim aldığı, ancak bircok arkadaşımızın siteleride değil ilk sıralarda, ilk sayfada cıkmak index dahi almıyor kolayca, bu arkadaşlar icin Ucretsiz olarak Wp kullanan film sitelerine site ici optimizasyon ayarları yapıyorum.
İlk olarak optimizasyon yapmadan once konfirgasyonlarımın etkisini ve ne derece etkili olduğunu gormeniz icin var olan bir site uzerinde size bunu canlı olarak gosteriyorum.
Yani sitesine optimizasyon yaptırmak isteyen arkadaşla birlikte var olan bir siteme birlikte konu ekliyoruz, ve 10 dakika icinde sonucları inceliyoruz.
Ve optimizasyon yapılacak siteyi deneme yaptığımız site ile %100 aynı şekilde optimize ediyoruz (Tema, pluginler, ayarlar ve birkac şey...)
Bu ucretsiz optimizasyondan faydalanmanızın tek şartı: Kendi yazmış olduğum ve ucretsiz olan iiPremier Wordpress Film Teması V2'yi kullanmanızdır.
Karşılıklı Kar ve Zararları?
Benim bu işten karım: yazmış olduğum temada sinema siteme ait linkim bulunduğu icin daha cok siteden link toplamak.
Benim bu işten zararım: Zaman
Sizin bu işten karınız: Zaten hitlenmeyen ve zor indexlenen sitenizin hızlı indexlenmesi ve hitlenmesi. Ve ucretsiz bir tema.
Sizin bu işten zararınız: Temamı kullanarak sitenizden 1 adet link vermiş olmak. Ki indexlenmeyen ve hitlenmeyen bir siteniz olmasından sa, 1 adet link cıkışı olup, hızlı indexlenen ve hitlenen bir siteniz olması daha iyidir her halukarda...
AYRICA
Bana optimizasyon yaptırıp 3-5 gun sonra yaptığım herşeyi bozmayacak arkadaşlarla da surekli msn de irtibat icersinde olup, zaman zaman SEO Stratejileri paylaşabilir, SEO ve Tema ile ilgili her turlu soru ve sorunlarında yardımcı olabilirim.
AYRICA
Sitesinin gercekten optimizasyona ihtiyacı olup ama "Her onune gelen optimizasyon yapıyorum abi" diyerek kime guveneceğini, kimin optimizasyonun etkili olacağı, ya da zararlımı, faydalımı olacağı konusunda şuphesi olanlar; bu konuda hic şuphe etmesin, ya da konuya gereksiz mesaj yazmasın, sadece MSN eklesin 10 dakikada bir uygulama ile sonuc gostereyim...
Msn: [email protected]
Lutfen optimizasyon yaptıracaklar eklesin, yaptırmayacak olup sadece bilgi icin eklemeyin.
Msn eklediniz kabul edilmedimi hala, o zaman pm ile msn adresinizi gonderin, msn de bazen davetler gelmeyebiliyor.
WP Film Sitelerinize En İyi SEO Verimi İcin UCRETSİZ Optimizasyon Yapılır
SEO Hizmetleri ve SEO Danışmanlığı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- SEO Hizmetleri
- SEO Hizmetleri ve SEO Danışmanlığı
- WP Film Sitelerinize En İyi SEO Verimi İcin UCRETSİZ Optimizasyon Yapılır