KOC
Sevgili koc burcu; bu gunlerde eski bir dostla karşılaşacaksınız , (hani şu borc takıp ta yıllardır koşe bucak kactığın herif var ya). Adamcağız 3 yıldır bu gunu bekliyor, biliyorsun kendisi boksor burcundan ve de 130 kilo. Uzun bir sure hastanede kalacağından aşk ve para acısından olumlu gelişmeler yok, olsa da soylemem zaten , danışmanlık ucretimi 2 aydır odemiyorsun, bir an once ode kardeşim icraya verecem ona gore.

--------------------------------------------------------------------------------

BOĞA
Sevgili boğa burcu; uzayan boynuzların gene aldatıldığının habercisi olduğunu biliyorsun, ne olacak senin bu halin, lan oğlum vazgec bu sevdadan, boynuzların kapılardan sığmaz oldu, yakında belediye otobuslerine binemez hale geleceksin, kendine ceki duzen ver , ama ben sana taa işin başında soyledim ‘ televoleye duşen kız –mundar- olmuştur ondan sana hayır gelmez’ dinlemedin ki beni, neyse sil goz yaşlarını bak elimde altlıya 3 banko var, hadi ortak bir kupon yapak senle, parayı kırışırız .(ulan falcı mıyız yaksa Guzin abla mıyız belli değil)

--------------------------------------------------------------------------------

İKİZLER
Sevgili ikizler burcu; bana gonderdiğin şikayet yazısını aldım, soylediklerimin cıkmadığından bahsetmişsin, kızım benim fallarım iso 9001 , iso 9002 ve Necati 4215 standartlarına haizdir , elimde belgeleri var istersen sana fakslarım . Sanırım soylediklerimi yanlış yorumlamışsın , sana kısmetin acılacak dediysem onune gelenle yat demedim ki , tabi hamile kalırsın, muessesemiz bu tur kucuk ve fizyolojik hatalardan sorumu değildir.

YENGEC
Sevgili yengec burcu; senin yukselen burcun venusun etkisine girdi, venusten gelen sinyaller iş hayatında terfi edeceğini soyluyor ama senin henuz bir işin bile yok be guzelim , hemen kendine bir iş bulup bir an once terfi et , kendini duşunmuyorsan venusu duşun, koskoca gezegen senin tembelliğin yuzunden madara olmasın.

ASLAN
Sevgili aslan burcu; tavsiyelerimi dinlersen her zaman kazanan sen olursun. Gecen gun soylediğim kağıtlar 3’un birini temettu olarak dağıttı. Senin burcun guneşin cekim alanına girdiği icin nereye el atsan mok gibi para kazanırsın, ah ulan benim şoyle bir burcum olacak ki kesin devekuşu ciftliği işine girerdim , tanıdık biri var ciftliğini satıyor istersen sana alırız burayı , telefonunu vereyim goruş, bak sonra bana dua edersin.(% 15 komisyon alırım ona gore).

BAŞAK
Sevgili başak burcu; seni hareketli gunler bekliyor , katılacağın bir yarışmada seni ‘en zayıf yabanordeği’ sececekler (bu yine de senden once secilen ‘en zayıf sutcubeygiri’nden cok daha iyi derece) , el kadar sunucu ‘ buraya gelmeden once calışmak icin gittiği kutuphanenin bekcisinden dayak yiyen kim?’ diyerek sizinle dalga gececek, ama uzulme cabuk unutursun , hem sen alışıksın boyle şeylere, hatırlarsan ortaokuldayken arkadaşların sana hep Mantafon Necla derdi hic alınmazdın.

TERAZİ
Sevgili terazi burcu; marsla dunyanın acısı 90derece olması senin icin pek hayra alamet değil , sanırım yaptığın yolsuzluklar ortaya cıkacak , dotu kurtarmak biraz zor gorunuyor ama yinede uzulme, yaşadıkların sana fazlasıyla yeter , hapishanede yeni dostlarla tanışacaksın , kucuk hamamboceği Hilmi , Hilmi’nin abisi Necmi ve babaları iri Selami ‘yle birlikte yeni bir hayat seni bekliyor. Dua et de politikacılar hapishanelerdeki hamambocekleri icin bir af cıkarmasınlar, yoksa omur boyu yalnız kalırsın.

AKREP
Sevgili akrep burcu; aşk hayatınızda bazı yenilikler olacak, yeni tanışacağın bir bayanla yıldırım aşkı yaşayacaksın , hemen evlenip balayına gideceksin ancak şunu soyleyeyim bu karı yemek yapmasını bilmiyor ,ayrıca hamburger ve kolaya bayılan bu hanım her akşam dışarı cıkıp gezmek isteyecek, yerinde olsam hemen boşarım, sen benim en iyi muşterilerimden birisin , dolayısıyla bir reklam filminde angut durumuna duşmeni istemen. Sağlığına dikkat et ve de mumkunse yangın musluklarına carpma

YAY
Sevgili yay burcu; bugunlerde seni biraz gergin goruyorum , kafanı her olur olmaz şeye takma , tamam 2 yıldır işsizsin, karın cocukları alıp evi terk etmiş ve hepsinden onemlisi tuttuğun takım şampiyonluğu kacırmış olabilir ama yaşamak her şeye rağmen guzel, bak etrafına cicekler acmış kırlarda , sahillerde turist kızlar cıbıl cıbıl, Reha Muhtar bile bir başka sevimli, hadi toparla kendini internetten de cık artık, sonra fatura kol gibi gelecek valla.

OĞLAK
Sevgili oğlak burcu; sen ne zaman akıllanacaksın bilmiyorum , normal bir insan elektriğin olup olmadığını anahtarı acıp kapayarak anlarken sen prize civiyi sokup carpılarak anlıyorsun ,senin burcun saturnun etkisinde oğlum şehir cereyanı sana ters gelir, yukselen burcun yukselmez olur sonra salya sumuk ağlarsın. Para acısından zor gunler seni bekliyor , benim aidatı bir an once uclan, icrayla falan uğraştırma beni

KOVA
Sevgili kova burcu; sana mujdeli bir haberim var , senin şu iş yapmayan devekuşu ciftliği vardı ya onu kakalayacak bir enayi buldum , aslan bucundan bir herif var , seni telefonla arayacak , ne yap yap bu işten kurtul (tabi bu arada benim %15 komisyonumu unutma). Aşk hayatında bazı problemler yaşayacaksın, merkezi Londra’ da bulunan Sınır Tanımayan Televoleciler Orgutu seni metresinle birlikte yakalayacak ve karın bu durumu oğrenince sana tekmeyi basacak.

komik burc yorumlar

BALIK
Sevgili balık burcu; kendine olan guvenini asla kaybetme 6 kez girdiğin OSS sınavında başarısız olman seni biraz yıpratmış, kendine bir uğraş bul orneğin kitap yaz, adı da ‘ Embesilliğin kitabını nasıl update ettim’ olsun ,gerci senin yazacağın kitap en fazla 2 sayfa olur ama yinede başlangıc icin iyi bir deneme olabilir. Aslında senin bir kabahatin yok , butun suc o bir turlu yukselmeyen burcunda , elalemin burcu taa Marsın Venusun cekim alanına giriyor ,seninki yelle yeksan , senden danışmanlık ucreti istemiyorum, zaten feleğin sillesini yemişsin, bu da muessesemizin ikramı olsun

alıntı