Aslında sana bunu okumaman gerektiğini taa başlığı yazarken soyledim ama beni dinlemiyorsun bak... hala devam ediyorsun okumaya, galiba birşeyler oğrenebileceğini sanıyorsun fakat havanı alırsın. Cunku bu yazıda işine yarar bir şey yok.Tekrar tekrar etmeme rağmen hala okuyorsun!
Buyuk ihtimalle sorunlu bir insan olmalısın sen, insanların okumaması icin bir yazı var burada ve sen buna aldırmadan okuyorsun. Bu işten ne zevk aldığını sorabilir miyim sana? Cok Merak ediyorum,
başka işin yok mu senin?
Okuma bu yazıyı . Bak hala okuyor, Allah'ım ya. Vakit varken şunu okumayı bırak işine gucune bak. Burada hayatını değiştirecek bişey mi arıyorsun? Okumaya devam ederek beni sinirlendirdiğinin farkında mısın? Okumasana ya.
Yok yok sen adam olmazsın. İnsana bi kere laf soylenir ...Okuma dediysek okuma işte Tabi sallayan kim? Bu yazıda hicbi şey yok vakit kaybı valla benden soylemesi . Yeter ya okuma işte. İşine gucune git. Başka bloglara, sitelere git gez dolaş . Uff sıkıldım . Ne bekliyorsun hala bu anlamsız yazıdan? Mesaj vermemi mi bekliyorsun?
İyi hadi kazandın... Artık sıkıldım cunku.... İşte mesajın:
Sigara sağlığa zararlıdır
Umarım başın goğe ermiştir.