Yaklaşık olarak 3 yıldır seo sektorunun icerisindeyim 70 yakın web sayfasını google da 1. sayfaya taşıdım .Google algoritmalarını ve guncellemelerini yakından takip etmekteyim...

Internet trafiğinin % 93u arama motorları tarafından oluşturulur.
İnsanlar yapılan internet aramalarının %99 unda ilk 30 sonuc sonrasına bakmazlar.
Bunların % 97'si ilk uc sonuc dışındakilere hic bakmaz.
İlk 10 pozisyonda goruntulenen siteler 11-30 arasındaki pozisyonlara oranla % 78 daha fazla trafik alır.
Online gelirlerinin% 65i web sitesi arama motoru sonuc sayfalarında ust uc konumda oluşturulur.
Kuresel tuketicilerin % 93u web sitelerini bulmak icin arama motorlarını kullanır.
Google kullanıcılarının % 76,7i (organik, ucretsiz listeleri) doğal arama bağlantılarını kullanır.

Kelime bazlı bir SEO calışması istiyorsanız, bunu hazır backlink paketleri ile değil, bir profesyonelin yardımı ile gercekleştirmelisiniz. Hatalı backlinkler ya da kalitesiz kaynaklardan gelen backlinkler sitenize yarardan cok zarar sağlayacaktır.

Sizin sectiğiniz ve uygun gorduğunuz anahtar kelime ile ilgili gerekli analizler yapılacak, rakipleriniz incelenerek siteniz icin sıralama yukseltme calışması yapılacakdır..!

Aşşağıdaki Video'yu İzleyerek Seo 'nun Ne Amaclarla Kullanıldığını Daha Detaylı Olarak İnceleyebilirsiniz..!

https://www.youtube.com/watch?v=ncMN6MYKT5E

Yasalara aykırı sitelere kati suretle calışma yapılmaz.

Hedef Kelimelerimizde İlk Sayfa Garantisi Verebiliyormusunuz?.!

Ewet Hedef Kelimelerinizde İlk Sayfa Garantisi Veriyorum..!

Peki Ne Kadar Surede Sitemizi İlk Sayfada Sıralamaya Sokuyorsunuz?

Kesin Bir Sure Vermek Aslında Google Algoritmalarına Ters Bir Cevap Onun İcin Şimdiye Kadar Yaptıgım Arama Motoru Optimizasyonlarındaki Tecrubelerime Dayanarak Soyluyorum Enfazla iki Ay

Peki Sitemize Hangi Calısmaları Yapıyorsunuz?

Sitelerinize İlk Başta İc Seo Calısmalarını Yapıyorum Bunlar;
Başlık (Title)
Acıklama (Description)
Anahtar Kelime (Keywords)
H (Heading Tags) Etiketleri
Bicim Etiketleri
Sayfa İci Stil ve JavaScript Kodları ve Arama Motoru Optimizasyonuna Uygun Hale Getirilmesi
Web 2.0 Standartları
Meta-tag Uygunluğu
CSS Standartizasyonu
Dosya Sıkıştırma
Tarayıcı Onbellekleme
Resim Optimizasyonu
CSS Sprite
google webmaster tool sitemap oluşturma
Ayrıca
2 dakikalık Firma Tanıtım Videosu oluşturma
Facebook,twitter,Google+ sayfaları oluşturma..
youtube.com , izlesene.com, vimeo.com ve dailymotion.com da firma ismiyle kanal oluşturma..

Gibi calısmaları İc Seo Aşamasında Arama Motoru Optimizasyonuna Uygun Hale Getiriyorum..!
Peki Butun Bu Calısmalardan Sonra Sitem İstediğim Kelimelerde İlk Sayfada Sıralamaya Giriyormu?

Hayır..Sırada Dış Seo Calısmalarımız Var Bunlar İse Google Optimizasyonuna Uygun Link İnşaası İle İlgili Calısmalar Yapıyoruz..Bu Calısmalarımızın Bitiminde İse Sitenizi Hedef Kelimeler'de İlk Sayfada Sıralamada Gorebilirsiniz..!

Calışma Ucreti ve şekli
Seo Calışmanın ucreti sitenin yaşına, calışma yapılacak anahtar kelimeye, hangi sektorde calışma yapılacağına , rakip sitelerin durumuna ve yaptığı calışmalar incelenerek belirleniyor. Odeme olarak iş başlangıcında %50 si peşin diğer %50 lik kısım iş bitimi şeklinde calışıyorum...

Referanslar
Yaklaşık olarak 3 yıldır bu sektorde 70 den fazla siteye 1. sayfa getirmek icin seo calışması yapmışımdır..Referanslar anlaşma gereği gizli tutulmaktadır..

İletişim:
Ozgur Doğruoz
Gsm : 0535 723 11 56
E-mail + Skype : [email protected]