Seo Danışmanlığı hizmetini firmamız tam olarak vermektedir. Aşağıda belirtilen yollar izlenerek Web sitenizi zamana yayarak zirvelere taşımak bizim işimiz.Web sitenizin arama motorları sonuclarında sağlam bir temele oturması icin hazırladığımız
3 farklı Seo paketimiz bulunmakta. Bu paketler İnternet ortamında var olunabilmesi icin mutlak gerekli bir altyapı calışmasıdır. Sececeğiniz paketler ile Web siteniz gozle gorunur bir şekilde hızla yukselme sağlayacaktır. Geri donuşleri ve gerek anahtar kelimede gerekse alt sayfalarınızın yukselmesini goreceksiniz.

SEO ANALİZ
Danışmanlık surecinde ise şu tip bir yol izlemektedir, Tarafımızdan aldığınız hizmet sonrası artık sitenizin kalıcı ve guclu bağlantıları olacak, 2. ve 3. Paketlerimizden faydalanmanız durumunda tarafınıza ” Seo Analiz Raporu ” hizmet sonrasında detaylı olarak verilecektir.
Bu raporda sitenizin kodsal yapısında ve arama motorları kriterlerine uyumluluk durumu belirlendikten sonra elinizdeki Seo şeması ile size cozumler sunacağız.
KURUMSAL SEO DANIŞMANLIĞI
İlerleyen sureclerde kurumsal seo danışmanlığı ile muşterilerimize uzun vadeli cozumler iceren cok uygun calışmalar hazırladık. Bu calışmalarımızda size detaylı olarak yaklaşık ilerlenecek yolda alınacak yola kadar bilgiler olacak. Boylelikle kazancınız yapacağınız yatırımınızla ne kadar ortuştuğunu hesap edip ona gore Web sitenize yatırımınızı yapacaksınız.
EN YENİ SEO TEKNİKLERİ
Sayfamızda size verdiğimiz bilgilerin ışığında en yeni teknikler ve deneyimli ellerden gecen bir hizmet alacağınızı altını cizerek belirtmek isteriz. Web siteniz guncel Web teknolojileri yelpazesinde işlem gorecek ve İnternette rekabet gucunuz inanılmaz artacak...

yaptığımız referans ve calışmaları pm olarak yolluyabiliriz...

konuyla ilgili bilgi almak icin pm atınız..

fiyat almak icin pm atınız.

seo calışması basit iş değildir cok ucuz fiyat cekip insanaları kandıran insanlara inanmayın...bu calışması yaptırop madur olan muşteriler hep beni bulup madur olan insanalrın maduriyetini gidermek icin elimden geleni yaptım...

Ciddi anlamda seo calışması bilmiyen arkadaşalr elinizi vicdanınıza koyun ve insanalrı kandırmayı bırakın...herkes kendi işini yapsın ..

Bu işi 4 senedir yapıyorum kariyer yolunda hızla ilerlemeyi hedefliyorum...
ikinci univ. okuyorum ozel bi okulda yazılım muh. oğrencisiyim