Merhabalar İYİNET Uyeleri;

Son donemlerde, internet sitelerinin fazlası ile yoğunlukla acılmaya başladığı şu donemlerde web sitesi sahipleri, sitelerinin fark yaratabilmesi icin bircok farklı hizmet arayışına girmişlerdir. Şunu bilmek gerekir ki Google veya diğer arama motorlarında yukselmenin en iyi ve dolaylı yolu ise SEO [Arama Motoru Optimizasyonu]'dur. Bizde sizlere bu hizmeti sunmak adına bir girişim başlatmış bulunuyoruz.

SEO CALIŞMALARIMIZ NASIL İLERLİYOR?

Oncelikle belirtmemiz gerekir ki SİTE ANALİZİ yapmadan SEO Uygulamak, bence yanlış bir adım olacaktır. Bu nedenle ilk olarak sitenizi SEO Kriterleri acısından detaylı olarak değerlendiriyor ve uygulanması gereken işlem portfoyunu belirliyoruz.

SEO'dan beklentilerinize gore hizmetimizin bitebileceği maksimum sure konusunda sizleri bilgilendiriyoruz. Elbette ki bu surec cercevesi icerisinde SEO işlemlerimiz ile ilgili raporlama yapıyoruz.

GOOGLE SPONSOR BAĞLANTILARI İLE UST SIRAYA CIKIN!!

Bİldiğimiz uzere Google, bunyesinde yepyeni bir guncelleme ortaya cıkardı. Artık site sahipleri, Google'ye belirli bir kelime de sponsor bağlantı olartak cıkmak adına odemeler yapıyor. Bu odemeler genellikle gosterim başı yapılıyor. Bir bakıma da kapalı zarf teklifi usulu bir sistem.

Bu sistem, biraz maaliyet gerektiriyor ancak sitenizin hitini %90 gibi bir olcude arttırmaktadır.

SEO UCRETLERİMİZ NASIL OLACAK?

SEO ucret portfoyumuzu iş oncesinde belirlemek elbette ki yanlış olacaktır. Sitenizin analiz sonunda ki durumunu baz alarak sizlere iş bitim suresi ve ucretlendirme hakkında detaylı bir bilgi raporu sunuyorum. İşlerimizin daha duzenli olabilmesi adına da bilgisayarda hazırladığım sistemimde sizlerin işlemlerinizi surekli olarak not alıyor, iş suresince belirli zaman aralıkları ile sizlere sunuyoruo.

REFERANS VAR MI?

Elbette ki birkac site ile SEO bazlı calışmalar gercekleştirmiş bulunuyorum. Ancak bu siteleri, sahiplerinin tepki gostermemesi ve reklam olmaması amacı ile konu icerisinde paylaşmayı uygun gormuyorum.

Saygılarımla...