Dikkat Kandırılmayın:
Ulkemizde piyasaya olan ilginin coğalması ve genel olarak butun dunyada internetin hızla ilerlemesi sonucunda internet dolandırıcılığı artmaya başlamıştır. Arama motoru optimizasyonunun internet sektorunde onemli bir yer kaplaması, dolandırıcıların ve sahtekarların ilgisini cekmeye başlamıştır. Bu konuda sizlere duyuru ve bilgilendirme niteliğinde birkac noktaya değineceğiz. Bu konuda iyinet uyelerini de bilgilendirmek istedim.
Oncelikle benim adıma sizlere danışmanlık hizmeti sunmaya kalkanlara asla inanmayınız. Seoliz.com adlı blogumda sadece bilgilendirme, teknik geliştirme ve bilgi tartışma amaclıdır. Seo danışmanlığı hizmetim yoktur. Lutfen ismimiz kullanılarak sizleri kandırmaya calışanları iletişim sayfasından bizlere bildiriniz. Forum uzerinden ozel mesaj ile de belirtebilirsiniz.
Bu sadece bizim ismimiz değil diğer seo ile ilgilenen kişilerin isimleriyle de muşteriler kandırılmaya calışılmaktadır. Sektorde ismi duyulan kişilermiş gibi kendilerini tanıtarak insanlarımızı ikna etmeye cabalamaktadırlar. Bir seo danışmanından bilgilerini aldıktan sonra kesinlikle:
* Ad Soyad
* Banka Hesap No (doğrulatmak icin)
* Resmi sitesi var ise oradaki bilgiler ile kıyaslayın, karşılaştırın ve gerekirse resmi sitesi uzerinden ismi gecen kişinin o olup olmadığına dair uygun uslup ile bir mail atın.
* Referans verilen site sahipleri ile mutlaka goruşun, bu sektorde sahte referans verme olayı cok gercekleşmektedir.
* Aynı şehirde ise ofisinizde goruşun. (Ofis olmasa bile yuzyuze olması onemlidir).
* Freelance olarak calışan başarılı kişiler mevcuttur ancak şirket halinde bu işlemi gercekleştiren seo danışmanları daha guvenilir olmaktadır ve şirket olunduğunda fatura alabilirsiniz. Ticaretinizin hem kanıtı hem de guvencesi elinizde olacaktır, dolandırılma riskiniz veyahut dolandırıldıktan sonra hakkınızı bulamama riskiniz azalmaktadır.
İnsanların emekleriyle oynamaya calışan ve insanları kandırmaya calışan bu kişilerin isteklerini asla yerine getirmeyin, emeklerinizi sahtekarlara kaptırmayın. Kulağıma bu konuda 1-2 şey geldiği icin sizleri hem bilgilendirmek hem de uyarmak istedim. Herkese iyi calışmalar dilerim.
+Not: Bu tarz dolandırıcılık yapanlar iyinet'i takip ediyordur (hatta 1 tanesinin uyeliğini bulmak uzereyim), onların da gorup herşeyin farkında olunduğunu bilmeleri dileğiyle...
Kaynak: http://www.seoliz.com/seo-danismanli...yin-duyuru.htm
Seo Danışmanlığı Diye Kandırılmayın
SEO Hizmetleri ve SEO Danışmanlığı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- SEO Hizmetleri
- SEO Hizmetleri ve SEO Danışmanlığı
- Seo Danışmanlığı Diye Kandırılmayın