muhammed71' Alıntı:
Neredeyse 2 haftadır calışıyoruz işler hep dediği zamanda bitirdi , yaptırmak istediğimiz şey butun kelimeler zirve idi kendisi kelime bazlı calışmadan once ufak bi optimizasyon ayarı yapıcağını soyledi hatta kelime bazlı calışmaya bile gerek kalmayabilir dedi ee tabi doğal olarak inandırıcı gelmedi ama ciddi soyluyorum bugun gorduklerim karşısında şok oldum google uzerinden ziyaretci almaya başladık hepsini tek tek hangi kelimeden geldiğini kontrol ettiğimde ise coğu kelimede ilk sayfada olduğumu gordum , ne yaptığına akıl sır erdiremedim doğrusu ve kendisi gercekten cok cana yakındır , yonlendiricidir kendi sitesi olsa bu kadar ilgilenir miydi orası bi şaibe tek diyebileceğim eğer iş alımı acıksa bu fırsatı kacırmamanızdır ictenlikle soyluyorum
Genişletmek icin tıkla ...

BLuE_ROcK' Alıntı:
Arkadaş cok başarılı kendisi ile borsa sitem icin anlaşmaya vardık ve 5 gunde profesionel bir seo danışmanı oldugunu belli etti teşekkurlerimi sunuyorum ismail beye saygılar dilerim. ismail bey ile surekli aylık olarak calışma yapmaya başladık kazancım baya artış sağladı ve kendisi ile surekli calışmaya başladık gercekden guvenilir birisi, insanların iki kez duşunmesine gerek yok ilgili ve anlayışlı birisidir hayırlı işler ismail hocam

ahmetsafa' Alıntı:
ismail bey daha once arkadaşımın sitesinede calışma yaptı ve arkadaşım memnun kaldı onun tavsiyesi ile calışma bende yaptırıyorum iş verildi calışmalar başladı

KhanJitsu' Alıntı:
Siteme site ici optimize yaptırıldı. Bu işlemden 2-3 hafta sonra sitem belli başlı kelimelerde 4-5 sıra yukseliş sağlamıştır. Bahsettiğim kelimeler oldukca onemli kelimelerdir.
Arkadaşa teşekkuru borc bilirim.

GuhahKar' Alıntı:
Seo hizmeti aldım gercekden bu kadarını beklemiyordum mukemmel bir seo danışmanı ben bu kadarını beklemezken 3 4 katı kullanıcımı arttırdı cıkmadıgım kelimelerdede sitem on sayfalarda cıkmaya başladı kendisine minnettarım teşekkur ediyorum saygılar dilerim

NewLova' Alıntı:
net soyluyorum arkadaşla ne kadar para istiyorsa verin ve calışın turkiye capında onemli bir kelimede sitemizi 5. sıradan 1. sıraya cıkarttı ve 3-4 gun icinde oldu bu arkadaş işini biliyor kuşkusuz guvenebilirsiniz...

Lovalace

Guncelleme : arkadaş ile yeni bir iş anlaşması sağlanmış ve odemesi yapılmıştır teşekkurler

heerpees06' Alıntı:
Teşekkurler Qarizmatik.
sitem 12k dan şu an 30k larda eline sağlık

Shark' Alıntı:
başka bir sitem icin iş veriyorum daha oncekiler gibi etkili olacağına inanıyorum

hayırlı olsun

ErdemTepe' Alıntı:
arkadaşla anlaşılmıştır calışmaları gayet başarılı tavsiye ederim

nuxogle' Alıntı:
yaptığı işi gercekten verdiği sureden daha kısa zamanda ilk sayfaya tasıdı
guvenerek iş yapabilirsiniz cok sağlam bir arkadaş daha nice işlerde calışıcaz işallah...

TahaSelim' Alıntı:
Hocam bir sitemi cıkardınız eLinize sağlık diğer sitem icinde arıyorum birazdan sizi onuda 2 kelimede cıkaracagız 10 dakkaya ararım sizi..

teşekkurler...

TahaSelim' Alıntı:
Hocam bir sitemi cıkardınız eLinize sağlık diğer sitem icinde arıyorum birazdan sizi onuda 2 kelimede cıkaracagız 10 dakkaya ararım sizi..

K.d.R' Alıntı:
arkadaşa verdiğim işi başarı ile bitirdi Profesional bi seo calışması yaptı ve gercekden kullanıcı potansiyelim 2 katı arttı diyebilirim kendisi profesionel biri kendisine emeği icin teşekkur ederim hayırlı işler dilerim Başarılı bir seo danışmanı

Sky_Walker' Alıntı:
site ici seo icin ismail kardeşimle calıştık. Cok iyi bir iş cıkardı. Tek tek hataları bulup duzeltti. Bunun yanında anlayışlı, ilgili, durust ve cok yardımsever bir arkadaş. Seo icin başka yere gitmeye boşuna paranızı harcamaya gerek yok. Gerekli herşeyi A'dan Z'ye hallediyor. Herşey icin tekrar cok teşekkur ederim. Eline, emeğine, yureğine sağlık.

google' Alıntı:
site ici optimize alındı, teşekkurler

GoogleDestek' Alıntı:
tavsiye edilir işini kaliteli yapan titiz bir arkadaştır.

On3m' Alıntı:
Kısa surede işi teslim etti 1.sıraya cıkardı. 3 ayda garanti sozu verdi. İşinin ehli ve ilgili bir arkadaş tavsiye ederim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Namaath' Alıntı:
daha once 4 kez calısılmış olup kaliteli hizmet veren bir arkadaşımızdır. 2 farklı iş icin p.m atılıp anlaşılmıstır.
tavsiye edebilecegim kaliteli iş cıkaran bir arkadaşımızdır.