Allaam lutfen annem olmesin, babam olmesin, amcam olmesin, binnur teyzemle murat dayım olmesin. cok uzun bi zaman olmesinler ama. ananem 35 yıl olmesin. euzubineşeytanirracim bisminnahirrahmanirrahim. yok ananem hic olmesin. ondan once ben olebilirim, oyle olsun. amin"

*.Allaaaamm luften babamın getirdiği oyuncak bebeği canlandır, onunla arkadaş olmama izin ver, eğer onu canlandırmak istemezsen barbi bebeğimi canlandırabilirsin, onunlada konuşabilirim. buakşamlık isteğim şimcilik bu kadar yarın goruşuruz allaaam...amin

Allaam n'olur buyuyunce antony'le (şeker kız candy'nin anthony'si) evleneyim.

*.Allahım noolur ama noolur okul servisine yazıliym.noooolur allahım duyguyla aynı serviste okula gidiyim.nooolur ama nooolur allahım duygu beni sevsin.

*.Allam nolur annem tenceredeki yemegi kopege verdigimi anlamasın.kopeem korayı ısırsın nolur allam cunku biliyorsun o hep benım sacimi cekiyor.

*.- lutfen yarin okul tatil olsun, olmazsa bile ogretmen beni tahtaya kaldirmasin. hasta olayim mesela. atesim ciksin. bir de allahim lutfen annem perdenin ucunu yaktigimi farketmesin.

*.Allaam bana kucuk,siyah,kurt-coban kirmasi tombik bi kopek ver.ama bu sefer ki bitli olmasin mis gibi de koksun.ha bi de disi olmasin soora annem bu dogurur diye gonderiyo.o kadar akilli olmasa da olur,ben onu egitirim.sagol allaam yarebbim

*."Allah'ım sen beni biliyosun.. istediklerim olsun, istemediklerim olmasın. bir de iyi insanlar hic uzulmesin, kotuleri de bildiğin gibi yap. amin."

*.-Allahim lutfen babama kirmizi mercedes ver yarabbim.(babanin o donem hayran oldugu model)

-Allahim lutfen aslihan beni sevsin. (cocukluk aski)

*.-Allahım 12 yaşından once intihar etsem, cennete gitsem amin.

*.gecmişte;
"Alahım kırmızı rugan ayakkabıları bayramda bana alsınlar, uzerine de kırmızı hani şu siyah ponponlu olan mantoyu da, yaz gelince uc tekerlekli bisikleti de, bol bol dondurma yiyim boğazım ağrımasın annem bana dondurmayı yasaklamasın amin"

gunumuzde;
"Allahım babam soz verdiği bluetooth'lu cebi alsın, annaem barbi evini, babanem barbi arabasını, halam istediim nike saati, dayım istediğim cdyi, nolur allahım noooolur, bi de haftalığıma zam istiyorum amin