komik geyik sozler
DuNYA DoNERMİŞ, AY İSE KoFTE Ac ayı oynamaz, yedek kulubesinde bekler

Adama komposto bizim lazada koyun postu gelince,bizimki heyecanla sorar: onunki niye sulu da benimki kıllı kıllı Adama sormuşlar karınızla ortak bir ozelliğiniz var mı diye ? Demiş ki var aynı gunde evlendik
Adamın biri colde susuz kalmış kristal kola bulmuş ama icememiş neden? cevap:kristal kolanın ustunde guvenle iciniz yazıyormuş adam guveni beklemiş
Adamın biri etrafına cember cizmiş icinde devamlı hoplayıp zıplıyormuşNe yapıyormuş yani? - Kendi capında eğleniyormuş
Adamın biri intihar etmeye kalkmış vazgecmiş diğeri de intihar etmeye kalmış vazgecmiş
Adamın biri omuyla yıkanmış maymuna donmuş neden? Omuyla her şey ilk gunku gibi :
Adamın biri sinemaya gitmiş onundeki adama burası boş mu demiş adamda hayır siemens demiş

Adamın biri varmış, ikinci donem duzeltmiş Adamın biri yolda giderken Ne Olmuş ? Duşmuş olmuş
Adamın biri yolda yuruyormuşkafasına BUDA heykeli duşmuşadamda BUDA MI gelecekti başıma demiş
Adamın biri zeytin yemesine bayılırmış, zeytin yeğince bayılmış ama ayılamamış
Adamın birinin kafasına selpak havlu duşmuş olmuş neden? -cunku onlar halka değil fil! :
Adamın gozu dalmış, burnu yaprak adamın kafası kızmış, vucudu erkek
Ağabey sakal bıraksam diyorum -Tamam be guzelim, şu koşeye bırakıver:
Ağabey sen tup bebek misin? Gaz kacırıyorsun da
ALKOLuMDE cOK FAZLA KAN VAR :
Almanca biliyor mu lan? Her havuzun dibi aynı
Almış eline bir cicek sevecek sevmeyecek ulan inek cicek nereden bilecek?
ALTIN GİBİ cOCUKTU
ARKADAŞIMIN BİRİ DuN TUVALETE DuŞMuŞ !oYLE İcAP ETMİŞTE
ARKADAŞKEN KIZ SoYLER ERKEK DİNLER SoZLuYKEN ERKEK SoYLER KIZ DİNLER EVLİYKEN İKİSİ DE SoYLER MAHALLE DİNLER
ARTIK ARAMA BENİ sesini duymaktansa kendimi yakarım Yuzunu gormektense kendimi asarım olursem kabrime gelip toprak atma O kureğin suratına carparım
Aşk bir elma şekeridir yalarsın yalarsın sonunda elinde sapı kalır
Aşk bir futbol topuna benzer uzaklaşınca peşinden koşarsın, yanına geldiğin dede tekme atarsın,
AŞK BİR PENCEREDİR AcAN HAVALANIR; AcMAYAN EVDE KALIR
ASK BİR SUDUR İc İc KUDUR
Aşk bir turşu suyudur, icenin midesi bulanır, icmeyenin ağzı sulanır
Aşk Kızın kalbinde, Erkeğin arka cebinde bulunur
Aşk sudur ic ic kudu
AŞKIMI LEKELEME cAMAŞIR SUYUNA ZAM GELDI :
Aşkımızın suya duşeceğini bilseydim, Balık olurdum
ATEŞLİ BAKIŞLARIN KİRPİKLERİMİ YAKTI
Atla gel hemen -at yok taksiyle gelsem?
AY OLMAK İSTERDİM GECENİ AYDINLATMAK İcİNSEVGİ OLMAK İSTERDİM KALBİNE GİRMEK İcİNKUŞ OLMAK ISTERDİM KANATLANIP KAFANA KONMAK İcİN!!
Ay ustume iyilik sağlıkaltıma kotuluk hastalık
Ayakkabılarınız sıkıyorsa daha neşeli ayakkabılar alın
Az veren candan cok veren maldan
Babama değerimi sordum dunyalar kadar dedi, dunyanın değerini sordum beş para etmez dedi
Baka baka aşık olunsaydı, okuz trene coktan aşık olmuştu
Bakanlar Kurulunun Aldığı Kararla Hamilelik altı aya İndirilmiştir!
Bakmakla orenilseydi Kopekler kasap olurdu
Balık esir olunca ne olur tabi ki Balıkesir olur