Oncelikle soylemek istediğim, coğrafi keşifleri tekrar yapmayın. Yani tutup ta meta tagların .html adreslerin onemini tekrar bulmak gibi size vakit kaybettirici işlere girişmeyin. Sağlam kaynaklarda yazılmış binlerce makaleden ne kadar fazla okursanız size ayların hatta yılların tecrubeleri bedavaya gelmiş oluyor zaten.

Peki ne yapacaksınız?

SEO ile uzun suredir uğraşanlar buyuk ihtimalle bu yontemi kullanmışlardır. Benim de size anlatmak istediğim burda aslında elinize balığı vermekten cok balık tutmayı oğretmek. Yazının devamını okurken bunu zaten biliyoruz diyeceksiniz ama uygulayan kişi cok az. Ben de kolayca ve adil bir uygulamanın yontemini veriyorum.

**** Elinize birkac sayfa kağıt, kalem ve silgi alın. Sakin ve bilgisayarsız bir ortama gidin. Mumkunse yiyecek icecek te alın. ****

**** Gittiğiniz yerde birkac dakika duşunun, ben google olsam bilmem kac milyon oyun sitesi arasından en iyisini nasıl secerim diye ****
Not: Burda aklınıza en bilinen yontemler gelmeye başlar. Onları da yazın, yazdıkca incelikler uretmeye başlayacaksınız. Mesele sıkılmadan birkac saat uğraşmak.

**** Ne kadar tarafsız olursanız ve ne kadar zaman ayırırsanız o kadar cok yontem uretirsiniz. ****

**** En onemli nokta ise tam olarak şu ki; SEO yontemi arıyorum mantığıyla değil tam olarak ben google ım milyar siteyi uygun şekilde nasıl sıralarım mantığıdır. ****

Yazının başında da belirttiğim gibi yontem tanıdık gelebilir ama dediğim şekilde uygulamazsanız pc başında bulacağınız yontemler zaten bildiklerinizi yazmaktan oteye gecemez.

teknotekten alıntıdır.