Bunlar her sene gidip geliyorlar da acaba aralarında ne konuşuyorlar dersiniz:
- Bakın arkadaşlar şu anda Unluler Ciftliği'nin uzerinden ucuyoruz. Heeeyy nereye laaan? Geri donuuuun. Gec kalıyoruuuz...
Ulan gocun de icine ettiniz ya tebrik ederim valla. Harun Kolcak gorecez derken kışı burada gecirince sorucam ben size.
- Abi biz şimdi V şeklinde ucuyoruz ya, bu kanatlarımızın yarattığı hava boşluğu sayesinde daha hızlı gidiyoruz. Bu sinerji
olayı anlıyor musun?
- Ohooo be guzelim. İyice sardın geyiğe ha!! Afrika'ya kadar işimiz var seninle anlaşıldı.
- Ahh ah ne vardı bi leyleğe varacak. Evlendik evleneli kıcımız bi yer gormedi. Bu genc yaşta senin yuzunden gocup gittim
valla...
- Sus be Neriman!!Bugune bugun V'nin başı olmuş bi adamın karısısın. Yılda iki kere de dunya seyahatine cıkıyoruz işte daha
ne istiyorsun?'
- Abi şimdi ne yapıcam ben ya? Sıra geldi gectik one, olduk V'nin başı. Derslerde uyur musun al işte! Nerede lan bu Afrika
şimdi?
- Cokun cokun ilerde cevirme var.
- Abi anladık reenkarnasyon gecirdin, bir onceki hayatında minibus şoforuydun de artık leyleksin. Alışsan artık diyorum...
- Ne oldu sana ne oldu boyle? Nerde o eski taş fırın leyleği, bir anda oldun light leyleği...
- Ne mırıldanıp duruyorsun kendi kendine Namık? Ne var karını sırtında taşıyorsan?! Şurada ne kaldı Afrika'ya. Dırdırlanma
oyarım o gozlerini valla.
- W şeklinde ucmakta nereden cıktı lan? Bırakın ozentiliği aslınıza donun.
- Bir İstanbul Masalı'nın bu haftaki bolumunu de seyredip, oyle gocseydik Şekip!
- Sacmalama Nurten. Yaza donunce tekrarını verirler nasılsa o zaman izlersin.
- Ucakla gitseydik ne olurdu sanki be abi?
- Kanadının koru olurdu. Bu kadar kişiyiz, ucak kac paraya gelir senin haberin var mı? O zaman tam goceriz işte...
- Kapayın ulan cep telefonunu... Ucuş suresince yasak kardeşim... Kac kere soylicez...
- Abi ne olur bir kerede ben one geceyim.
- Get len. Gecen sefer bi hata ettik seni one gecirdik, uyuya kaldın. Senin yuzunden az daha kutuplara gidiyorduk.
En arkaya hadee...
- Biraz alcaktan gidemez miyiz?! Başım donuyor da...
- Olur, hatta istersen yuruyerek gocelim. Cok bozuldu genclik cook... Biz boyle miydik be hey gidi hey...
- Ooops leyleği havada gordum ya, olay bitmiştir, bu sene kesin cok gezicem...
- Bu gerzeği atın dışarı...
- Ulan keşke okuldayken Turkce derslerine daha cok takılsaydım. V nasıl bi şeydi? Hangi harften sonra geliyordu acaba?
- Abi hic olmazsa ligin ilk yarısı bitseydi de oyle gocseydik.
- Sacmalamaaaa.. Ucmana bak...
- Bari gocerken Şukru Saracoğlu'nun ustunden gecemez miyiz? Kanaryamın Malatya'yla macı var, skor kac kac cok merak ediyorum.
- Aaa bu da nesi? Kuş desem değil, Ucak hic değil... Supermen olmasın sakın...
- Yettim arkadaşlar binlerce kilometre ucmaktan yorulmuşsunuzdur siz şimdi. Atlayın bakalım sırtıma...
- Yaşasın... Super kahramanımız... Goc-meeeeen.