Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 2 yıldır smf ile ilgileniyorum 2 yıllık ta bir forum sitem var. Sizden istedigim bu seo uzmanları arkadaşlar ne gibi birşeyler yapıyorda bir siteyi cok yukseklere cıkarabılıyorlar hitlerini arttırabiliyorlar?
Bazen okuyoruz işte ozgun icerik ozgun icerik benim anlamadıgım hangi bir forum sitesi ozgun icerikli? ozgun icerikten daha dogrusu kasıt nedir? cunku butun forumlar birbirinden birşeyler (c)alıntı yapıyor..
Şimdi Smf sitem icin bazı meta kodlarını kullanıyorum klasik? ve sitemin sitemapını hazırlıyorum googleye tanıtıyorum ondan sonra pr degerim 2 ve bazı siteler ile link degişimi yapıyorum bazen capraz bazen karşılıklı? benim anlamadıgım daha dogrusu bilmedigim şey bu seo uzmanları arkadaşlar neler? yapıyorlarda siteleri bu hale getiriyorlar..
Şimdi diyecek arkadaşlar biz boşunamı seo uzmanı olduk elbette oralara gelmek cok kolayd degil saatlerce, hatta gunlerce pc başından kalkmıyorlar?
Ama neden bu arkadaşlar bizlerinde kulagına bişeyler fısaldamıyorlar? Bizlere birşeyler ogretmek istemiyorlar(istiyenler haric)
acaba bu konuda kulagıma bişeyler fısıldamak istiyen arkadaşlar varmı?
Sizce NEDEN??????
SEO Hizmetleri ve SEO Danışmanlığı0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- SEO Hizmetleri
- SEO Hizmetleri ve SEO Danışmanlığı
- Sizce NEDEN??????