bilgisayar konuşuyor bilgisayarla konuş
.
* oturumunuz suresince bir hatamız olduysa affola. şimdi bilgisayarınızı kapatabilirsiniz. bill gates iyi gunler diler. nereye isterseniz oraya!
* kah gulduk kah eğlendik, yeri geldi uzulduk, ağladık, kızdık... ancak her guzel şey gibi bu oturumun da sonuna geldik... yeni bir oturumda goruşmek uzere, microsoftla kalın...
* gidiyorsun ama ya donemezsen? hadi hakkını helal et,
* windows kapatılıyor bu katliama sessiz kalmayın! her gun dunyada on binlerce windows kapatılıyor.. bunların yarısından coğu orjinal bile değil... bırakın windowslar acık kalsın...
* bu aksam da bize ayrilan surenin sonuna geldik... yarın gene ayni saatte bulusmak umidiyle esen kalin!... brovaoooo
* "kapatiyosun ha? tamam kapat bakalim ama bir sonraki oturumda bazi seyler biraktigin gibi olmayabilir.."
* bu kadar.. dağılabilirsiniz...
* beni boyle istediğin gibi kullanıp sonra kapatamazsın asıl ben seni kapatıyorum
* bugunu de kazasız belasız atlattın
* verdiğimiz rahatsızlıktan oturu ozur dileriz
* bilgisayarı gercekten kapatmak istediğinize emin misiniz?
belki guc tasarrufu moduna alsanız daha iyi olur. yarım saat sonra yine acmak isterseniz hic olmazsa beni uğraştırmamış olursunuz...
* "yedeklemişsindir inşallah.. hayır bi dahaki acılışta ben aynı ben olmayabilirim de o bakımdan.. eheh"
* niye kapatıyosun?? daha karpuz keseceedik!
* bana biraz daha fazla ilgi goster ve dinlenmeme izin ver.
* her kapanan pencerenin ardindan bir yenisi acilir... yav yoksa pencere degil de kapi miydi? aman be her neyse ben gidiyorum.
* musadenle kacıyorum, sahip.
* tekrar bekleriz efendim..
* "boşver sanal ortamı,yeşile ver kendini"
* bunu saymayız yine bekleriz.
* 26 saat online kalmayı başararak bugune kadarki en buyuk eforunu sarf ettin.. afferim boyle bilgisayarla uğraşmaya devam edersen evde kalacaksın.. giyin,makyaj yap ve dışarı cık!!!!! (badanalı guzel )
* bi daha acılırsam cok beklersin acılmam...
* e bana musade artık..
alıntıdır
Bilgisayar Kapanıyor(windows konuşuyor]
Geyik0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Bilgisayar Kapanıyor(windows konuşuyor]