Muro:-Ben metropol tilkisi Muro ve yanımda yardımcım Ceto ile birlikte size bu macı anlatarak sizi metropol hayatının kaygılarından uzaklaştırmaya calışacagız.

-Eee... Ceto sence kim yener.

Ceto:-Valla başkanım...eee...

Muro:-Tamam kes Ceto mac başlıyor.

Mac anında...

Muro:-Emperyalist Ronaldinho metropolun baskılarını maniple etmiş şekilde Messi'ye pas atıyor.
-Messi metropol tilkisi calımıyla rakibini geciyor.
-Aha.... şutu cekiyor.Ve goolll..
-Lililililili..............
-Eee Ceto nasıl bir gol.

Ceto:-Valla başganım emperyalizmin dişlileri arasında ezildigi belli......

Turkiye-İsvicre macı

Turkiye - İsvicreye karşı oynamaktadır. Sozde spiker Muro, sozde yorumcu Ceto ile mac anlatmaktadır...

Muro: Kapitalist duzenin uşakları İsvicre takımının komprador ruhlu defans oyuncusu Magnin, emekci Tuncay'a surekli sınıfsal baskı uyguluyor. Topla aynı paydada buluşmasına ve ezilen halkların gol atmasına sekte vurmaktadır...

Ceto: Başganım sekte derken...

Muro: Ceto cozumleme yap soru sorarken sorun olma....

Ceto: Peki başganım... Yanlız biz neden sekte vuramıyoruz...

Muro: Biz de militan yok Ceto... Tuncay Emperyalist İngilizlerle calışmaya başladığından beri ruhundaki zaaflar acığa cıkmıştır. Para ile memeleket sevdası arasına sıkışmıştır... Halkımız ondan ozeleştiri beklemektedir. Ceto ac mısın?

Ceto: Başkanım midem pusuya duşmuş caresiz bir devrimci gibi buruşmuştur...

Muro: O zaman iki lahmacun soyle de ben de seni buruşturmayayım... Ya da 4 tane soyle nasılsa yayıncı kartel kuruluş oduyor... 2 tanesini de kahvaltıda yeriz...

Ceto: Hemen başganım... Durum kac kac başkanım?

Muro: Bırak bu lumpen ağızlarını ceto, yenik durumdayız ama bu kez dış gucler yuzunden değil... Hava bile bize muhalefetlik yapıyor...

Ceto: (Yalcın) Bulut'un işi olabilir mi başkanım?

Muro: Ceto sen kapat ben seni ararım, cok yazmasın...

Ceto: Neyi kapatayım başganım, kapat derken...

Muro: Ceto bi susmadın ki uzgun halkımıza mac anlatayım... Milli takımızın yeni eylem planının unsurları Semih ve Arda arkadaş oyuna girdi... İspanyolların BASK'ısına yenilmemiş tek Emekci Nihat Kahveci bak topu aldı, geliyooor, geliyooor, şerefsizim orta yapacak, ahanda ortalıyooor, Semih kendini aşııyorrr, yanındaki sırık kadar adamın uzerinden topla ağlarını bir devrimci aşkıyla buluşturuyor...

Ceto: Başganım gol attık başganım.... Kurşun sıkmak istiyorum....

Muro: Ben senin umuğunu sıksam.... Meskun mahalde silah sıkıp gereksiz kurşun harcamak mı istiyorsun Ceto... Sen en iyisi ayranla bol soğan da soyle... Ben de senin bu gereksiz kucuk burjuva ozentini duymazdan geleyim...

Ceto: Başganım dakika 90 oldu ama gerekli acılımları sağlamış değiliz...

Muro: Sen acılımları Lahmacunlarla yapacaktın ama hala ortada bişey yok, mac bitince yemek vermez bize bu kartel medyası... Emekciyle işi bitince tıpkı bir limon gibi sıkıp atar...

Ceto: Başganım kırıcı oluyorsun...

Muro: Alman idolunun hizmetinde buyumuş arkadaşımız Hamit, topu genc kuşak devrimcilerinden Arda arkadaşla buluşturuyor... Arda bu hırsla bu uc kapitalisti gececektir, geciyooooor, gol olacak şerefsizim... Vuruyooooooorr...

Ceto: Lahmacunlar geldi başganım, ama fiş getirmemişler....

Muro: Lan olum one gectik one, bir kapitalisti daha hem de kendi topraklarında yenilgiye uğrattık, sen bana fişten bahsediyorsun... Paketi ac da lahmacunlar kişiliksiz insanlar gibi her şekle giren hamur olmasın...

Ceto: Başganım Multinet de kabul ediyorlarmış...

Muro: Tamam Ceto sıkıldım senden... Mac da bitti... Şu lahmacunların arasına soğanları durum edip ver... Yoksa ben senin defterini durmesini bilirim... Sevgili seyirciler şimdi kapitalistler kısa bir reklam arası istiyor, o arada biz de yemeğimizi yiyelim Ceto... Ayranları da ac...

Ceto: Başganım ayranı getirmemişler... Yıldırımlardan bir koşu alıp geleyim mi?

Muro: Ceto yıldırım duşsun senin kafana... Lanet olsun bendeki bu insan ve lahmacun sevgisi olmasa coktan vururdum seni... Bak 7 dakikalık reklam bitti biz daha lahmacunun yanlızlığını tartışıyoruz...

alinti