Arkadaşlar merhaba..

Yaptığı işe ozen gosteren, sadece para almak adına değil aldığı parayı haketmek isteyen calışma arkadaşları arıyoruz. Bizler bu projede yer alan tum ekibin ucretini oderken, bu projeye eklenen bilgilerin yararlı olması ve bir getirisinin olması gereklidir. Sadece konu eklemek adına postumu atar paramı alırım mantığı ile lutfen hareket etmeyin.

Birkez daha tekrarlıyorum sene boyunca sizlere odenecek ucretler neticede yapılacak olan işin bir getirisinin olduğu duşunulerek odenecektir.

Post işini piyasada calışan botlar gibi benimsemeyin lutfen. Bot kullanmama nedenimiz de budur..

İcerik : Vbulletin
Gunluk Eklenecek Konu : En Az : 10 En Cok : 35
Haftalık Eklenecek Konu : 105
Aylık Eklenecek Konu : 450

Haftalık hedefin tutması onemlidir. 6 gun boyunca hic post atmadan 1 gunde 105 post atmanızı istemiyoruz. Gunluk istenen rakamları o yuzden belirtme ihtiyacı duydum. Ornek vermek gerekir ise :

Aşağıdaki Tablo Toplamda 105 olduğu icin ve gunluk minumum ve maximum rakamları gecmediği icin gecelidir.
Pazartesi : 10 Post
Salı : 0 Post
Carşamba : 0 Post
Perşembe : 35 Post
Cuma : 35 Post
Cumartesi : 0 Post
Pazar : 25 Post

Bu iş benim işim ve bu rakamların 2 katını da sağlam bir şekilde Post ederim diyen arkadaşlar icin post sayılarını x2 yapabiliriz.

Gunluk Eklenecek Konu : En Az : 20 En Cok : 70
Haftalık Eklenecek Konu : 210
Aylık Eklenecek Konu : 900

Birkez daha belirtiyorum haftalık hedefin tutması onemlidir.

Asıl onemli konuya gelecek olursak; ucretlendirme şu şekilde olacaktır.

Copy Paste 1 Post = 0,02TL ---> 900 Post 18tl yapıyor.
İceriğe Resim Eklenmesi Durumunda = +0,01TL 900 Post 9tl yapıyor.
Driver/Download Eklenmesi Durumunda = +0,015TL 900 Post 13,5tl yapıyor.

Kabaca orneklersek 1 ayda 900 post atan bir arkadaşımız; 300 copy-paste, 300 resim, 300 driver eklerse

300x0,02 = 6tl
300x0,03 = 9tl
300x0,035 = 10,5tl yani toplam 25,5TL alıyor.

Calışma periyodları aylık olup bu sistem 1 sene boyunca devam edecektir. Haziran ayında başlayıp Temmuzda ara verip Ağustosta yeniden aramıza katılabilirsiniz.

Son olarak her ay;
En Cok teşekkur alan postcumuza : +10tl
En Cok rep alan postcumuza : +10tl
Actığı konu en cok goruntulenen postcumuza : +10tl
vereceğiz.

Sadece Madator Adaylarına Ozel
Ucretlendirme konusuna son olarak yukarıda belirtilen ucretlerin haricinde artı olarak sitenin tum reklam gelirlerini (şu an icin sadece Adsense) modarator arkadaşlarımızla paylaşacağız. Sitenin bu ay Adsenseden 100$ aldığını ve madaratorluk yapan arkadaşların toplam post sayısının da 1000 olduğunu duşunecek olursak;

V -> 0 Post = +0$
X -> 300 Post = +30$
Y -> 200 Post = +10$
Z -> 500 Post = +50$ daha alacaktır. Adsense gelirlerinin screen ekranı bizimle calışacak modarator arkadaşlarımıza aylık olarak gonderilecektir. Ayrıca odeme icin adsense'den odeme beklenmeyecek; Adsense odemeleri de peşin yapılacaktır. Modaratorluk başvuruları da yine site uzerinden yapılabilir.

Sistemimizde İllegal ve absurt icerik bulunmamaktadır. Odemeler calışacağımız arkadaşlarımıza ilk ay guven icin haftalık peridyodlarla Paypal, Garanti takip eden aylarda aylık periyodlarla yapılacaktır. İsteyenlere odeme yerine aynı tutarlarda internet uzerinden domain veya farklı bir urun alınabilir.

İlgilenen arkadaşlar P.M ile detay isteyebilir.

Saygılar

Onemli Not : Konu Bana Ait olmadığı icin orjinal linki de veriyorum arkadaşlar. Başvurunuzu oradan yaparsınız. Lutfen bana p.m. gondermeyin.

http://www.frmpc.com/kurallar-duyur...-com-takim-arkadaslari-ariyor.html#post285735