şikayet mektubu ornekleri tuketici şikayet mektubu tuketici orneği orneği komik mektup ornekleri
Vestel'e yazılmış gercek bir tuketici mektubudur:

vestel onyx flat 82 ekran 16:9 100 hz pip marka televizyonu 5 sene once 2.100 ytl vererek satın aldım. bu surec (1 yıl once) icerisinde ilk once konjektoru bozuldu. sebep olarak stand by konumunda bıraktığınız icin bozuldu dediler. 260 ytl ucret aldıktan sonra tamir ettiler. ya sabır olur boyle şeyler dedim sineye cektim. bu arızanın uzerinden 1 yıl gecti. bu kez renkler gitmeye başladı. servis cağırdım. renk tupu bitmiş 600 ytl dediler. bu durum, yenisi 1000 ytl civarı olan bir televizyonun, tupu 600 ytl olunca cope at yenisini al demek. 82 yılında amcamın almanya’dan getiridiği itt schaub lorenz marka televizyon hala takır takır calışırken vestel uretimi 2.100 ytl'lik televizyon cop oluyor. avukat olsam sizinle uğraşırım. ama ben bu dunya da olmasa da obur dunyada kesin cozum yaratan başka bir yol seciyorum.

şimdi….bu televizyonu uretenin, yapım aşamasında calışanın, kamyona koyup istanbul'a getirenin, mağazasına koyup muşterisine satanın, eve getirip kuran teknik servisinin, vestel reklamın da oynayan sanatcısının, o fabrikayı yapan mimar ve muhendisinin bu firmanın sahibi mehmet nazif zorlu olmak uzere olu - diri tum zorlu ailesinin

allah bin turlu belasini versin….. iki yakalari bir araya gelmesin…. fabrikalari yansin, ocaklari batsin….. kuru ekmeğe muhtac kalsin….. kestiği kurbanlar ettiği dualar kabul olmasin… mezarlarina bir tas su dokup, fatiha okuyan olmasin….. cehennemin en dibinde cayir cayir yansin….. vatandaşta sattiği curuk malin parasiyla satin aldiği ucaği duşsun, yati batsin….. soyu kurusun…. arayani sorani olmasin……

amentu birsin ve billahi nursun. butun musibetlerin vestel'in uzerinde dursun.

eveet. şimdi rahatladim.

gelelim benim gibi ‘yerli malı yurdun malı herkes bunu kullanmalı’ duşuncesi ile yaşayan ulusalcı okuzlere....

araştırmadan sormadan, en azından
www.sikayetvar.com'da ki vestel hakkında yazılanları okumadan 2.100 yytl verip bu televizyonu alan birisi olarak, okuz olduğumu kabul ediyorum.

ama gunun birinde bu aile’ye (zorlu) mensup birisiyle karşılaşırsam, burnunun uzerine kafayı koyacağımı buradan taahut eder, şimdiden yaptığım bu acık tehdit’i yetkili savcılıklara bildiririm. ayrıca allah kısmet ederse bu yaz tatilinde ceşme’ye giderken, uşenmezsem arabanın bagajına televizyonu koyup vestel fabrikasının kapısının onune atacağım. o fabrika da bu televizyonu ureten herkesin munasip bir yerine sokacakları kadar un ufak edip hediye olarak bırakacağım. tabii en buyuk parca mehmet nazif zorlu’ya.. vestel kullanıcısı bir muşterisinden hatıra olarak.

bu yazdiklarima ilaveten yok biz doymadik bi de kufur ve dayak yemek istiyoruz diyorsaniz adresim de telefonum da gercektir. yiyorsa arasiniz. sizden bu durumu duzeltmeniz icin birşey de istemiyorum. zira firma olarak zaten boyle bir vizyonunuz yok. mali satana kadar sizin işiniz. allahin babadağli basmacisindan elektronik devi olursa bu kadar olur zaten .