- Neden bu kadar şişmansın?
- Cunku karınla her yattığımda bana bir biskuvi veriyor.
(Avustralyalı kriketci Eddo Brandes’in rakibine cevabı)
- Bok gibi bir oyuncuydun ve bok gibi bir menejersin. Seninle alakam olmasının tek sebebi, bir şekilde ulkemin milli takımının başına gecmiş olman. İrandalı bile değilsin. Seni İngiliz pici.
(Roy Keane’in teknik direktorune soylediği ve 2002 Dunya Kupası kadrosundan cıkarılmasına sebep olan sozler)
- Sahada basmadık yer bırakmıyor. Bunun sebebi ise top kontolunun cok boktan olması.
(Menejeri, Carlton Palmer’in yeteneklerini yorumluyor)
- Ben yeni Kournikova değilim. Mac da kazanmak istiyorum.
(Maria Sharapova) - Eğer David Seaman’ın babası prezervatif kullanmış olsaydı, şimdi hala Dunya Kupası’nda olabilirdik.
(Nick Hancock’un İngiltere-Brezilya mac yorumu)
- İlk yuzdeki kadın teniscilerin yuzde 80′i eşit odemeyi hak etmeyen şişko domuzlar.
(1996 Wimbledon şampiyonu Richard Krajicek’in neden “eşit odeme” olmaması gerektiği yonundeki acıklaması)
Bu lafına gelen tepkilerden sonra ise soylemini duzeltiyor:
- Ozur dilerim, aslında demek istediğim sadece yuzde 75′inin şişko domuz olduğuydu.
- Sol ayağı ile topa vuramıyor, kafa şutu atamıyor, top kapamıyor ve cok fazla gol atmıyor. Bunun dışında iyi bir oyuncu.
(George Best’in gozunden David Beckham)
- Bunun topa kafa vurmak ile ilgisi yok, futbolcular zaten yeterince aptal.
(Bir Premier Lig sozcusunun topa kafa vurmanın beyin hucrelerine zarar verdiği yonundeki haberle ilgili yorumu)
spor tarihinin unutulmaz lafları
Geyik0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- spor tarihinin unutulmaz lafları