RAHİBE Bir rahibe taksi cevirmiş, yola cıkmışlar. Ama taksi surucusu aynadan surekli rahibeye bakıyormuş. Rahibe neden oyle baktığını sorunca adam: 'Cok ozur dilerim rahibe, size birşey soylemek istiyorum ama kızarsınız diye de cok korkuyorum' demis. Rahibe gulumsemiş: 'Sevgili oğlum, benim yaşımda, ustelik de rahibe olan birine ne soylersen soyle hoşgorulu davranacağıma emin olabilirsin. Bana her istediğini soyleyebilirsin. ..'
> Bunun uzerine taksi şoforu utana sıkıla: 'O zaman...'demiş..'Şeyy... Benim en buyuk fantezim bir rahibeyle sevdiğim şekilde sevişmekti de....' Rahibe yine gulumsemiş: 'Ah bu muydu sevgili oğlum... Yalnız kucuk bir sorun var...
> Kesinlikle hem bekar, hem katolik olman gerekiyor. Yoksa Tanrı'ya hesabını veremem.' Sofor sevincle haykirmis: 'Evet!.. Evet... Ben bekarım ve Katoliğim!!' 'O zaman şurdan ormanlik yola sapalım..' Ve ormana gelmişler,
> adam orada en buyuk fantezisini gercekleştirmiş . Herşey bittikten sonra rahibe bir bakmış,adam hungur hungur aglıyor...
> 'Neyin var sevgili oğlum??' 'Rahibe... Vicdan azabı cekiyorum, n'olur beni bağışlayın..
> Ben size yalan soyledim... Ben aslında hem evliyim, hem Yahudiyim'...
> Bunu duyan rahibe gulmuş: 'Ah sevgili oğlum kendini uzme... Aslında ben de gercek rahibe değilim.. İsmim C...xx SOYADIM i....xxx
Rahibe =)
Geyik0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Rahibe =)