Merhaba, onumuzdeki hafta 27" imac alacağım hayırlısıyla (5K olmayanı alacağım). Malum imaci almamın amacı ise photoshop, illustrator, indesign kısacası adobenin tum programlarını rahatca ve kasmadan beni uzun yıllar goturebilecek bir konfigurasyona ihtiyac duyduğum icin. kullanıyorum. Fakat aklımda bazı soru işaretleri var, oncelikle alacağım konfigurasyonu yazıyım:
3.5 GHz Dort Cekirdekli Intel Core i7, Turbo Boost ile 3.9 GHz'e cıkarılabilir
8 GB 1600 MHz DDR3 SDRAM - 2x4 GB
256 GB Flash Depolama
NVIDIA GeForce GTX 780M 4GB GDDR5
Evet alacağım sistem bu şekilde arkadaşlar. Aslında ram'i 16 gb almayı duşunuyordum ama fiyat baya bir yukseliyor, zaten ram i daha sonra da kolay bir şekilde takarak yukseltebilirim nasılsa 32 gb a kadar destek var.
Sorularıma gelecek olursam:
1. Eğitim indirimi ile alacağım bu mac 7000 tl civarında ve bu para ile cok iyi bir pc de toplayabilirim ama mac tasarımda daha iyi goruşu yaygın. Peki sizin goruşunuz nedir ve bu ozellikleri ile bu mac beni rahat 4, 5 sene program kullanımında beni sıkıntıya sokmadan rahat ettirir mi ya da kac yıl goturur?
2. Bazı yerlerde mac'in ekranına bakınca piksellerinin sayıldığını soyleyenler var eğer boyle ise buyuk bir hayal kırıklığına uğrarım.
Mac almama bu kadar yaklaşmışken, sizlerin yardımına ihtiyacım var arkadaşlar. Konfigurasyon ile ilgili de yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
MacBook - iMac imac 27" hakkında sorularım var
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- MacBook - iMac imac 27" hakkında sorularım var