Kız Kacırma Malzemeleri

1 adet kız: efenim elbetki operasyonun adından da anlaşılaca ı gibi, bu faaliyet icin, daha onceden ikna edilmiş ve kacmaya meyilli bir bayan (kız-dişi) bulunur.bayanın yaşı 18 uzerinde olursa size herhangi bir kanuni zorlukta yaşatmayacaktır ve kız kacırma operasyonunuza herhangi bir golge duşmeyecektir.hafif kilolu kızların kacırılması daha kolay oldu undan secim esnasında buna dikkat edilmesi sizin işinize yarayacaktır.

1 adet ev: kacırılan kızın dışarda kalıpta ziyan olmaması icin iyi muhafaza edilmesi gerekmektedir.bunun icin ufak ve şirin bir evin operasyondan once hazırlanması gerekir.size tavsiyemiz arkadaş cevrenizden birilerinin evini secmenizdir. "arkadaş arkadaşın pip" diye bir rivayet dolaşmaktadır halkımız arasında, bu do rudur..muhakkak her erke in cevresinde pip gorunumlu veya ruhunun derinliklerinde pip yatan bir arkadaşı vardır.

1 adet cuval: yuh artık demenin bir manası yok..her operasyonun bir tescili flaması veya bayra ı oldu u gibi kız kacırmanında bir adabı, bir raconu vardır ki bu işinde amblemi cuvaldır.yanlız bir kac arkadaşımız bana maillerinde soylemişler "kız cuvala sı mıyor" diye.. efenim secilen cuvalın boş cuval olmasına ozen gosterin... ici un dolu bir cuvala elbetki sokamazsınız kızca ızı.oldu olcak sokmadan once yumurtaya bandırında pişi yaparsınız..

1 adet sopa: operasyonda en cok yanlış kulllanım bu malzemede olmaktadır...efenim uzerine basa basa soyluyorum, sopayı kızın kafasında kırmak icin yanımıza almıyoruz.sopayı almamızdaki amac şudur..kızı kacırdınız, ki kız gece kacırılır bildi iniz uzere..kızı cuvala koydunuz..sırtınıza attınız gidiyorsunuz..işte sopa burda devreye giriyor.gece karanlı ında onunuzu yoklamanızı sa lıyor..onunuzu yoklamanızı derken yoldan bahsediyorum..turkcemiz biliyorsunuz ki yercekimine karşı son derece hassastır..hemen belden aşa ıya cekilebilir. burda yoklanan yer onunuzdur...yani yoldur.

1 adet etilalkol: şu unutulmamalıdır ki, bu operasyonun en onemli ozelliklerinden biride başlandı ında yarım bırakılmamasıdır. kız kacırmak icin besmele cekilip yola cıkıldı ında bu işin geri donuşu olmaz. bu malzeme bu yuzden operasyonun sureklili i acısından cok onemlidir. bazı kızlar, operasyonunun verdi i aşırı heyecana dayanamayıp son anda kıvırabilirler ki bu oldukca sık rastlanan bir olaydır. bu durumda "kız kacırmaya gitti, kızı elinden kacırdı" gibisinden bir pip muhabbetine konu olmamak icin tedbirli olmak lazım..e er ki olay esnasında yanınızda etil alkol yoksa malzemelerimiz icinden sopayı secerek işlemi tamamlayınız...kesinlikle belden aşa ı vurmayınız, cunku gecenin ilerleyen saatlerinde uzerinde en cok durulacak bolgeyi ziyan zebil etmiş olursunuz.bazıları olayın stresine dayanamayıp, kızca ıza tekme tokat dalarlar ki bu pek hoş bir davranış de ildir..elimizdeki kısıtlı malzemeyi yok etmekten başka bir işe yaramaz.

Malzemelerimiz hazır.şimdi operasyonu nasıl gercekleştirece iz onu anlatalım:efenim onceden ikna edilmiş ve hali hazırda beklemekte olan kız arkadaşımızın evinin ve cevre mahallelinin, olaydan bir hafta once takibe alınması gerekmektedir.tum bu on hazırlık icin gerekli fizibilite yapıldıktan sonra elde edilen verilerle olayın en uygun tarihini belirleriz.şunu da soyleyeyim ki, kızın evinin altına filan tunel kazıp da olayın bokunu cıkarmanın bir manası yoktur.sakin olalım.. telaş yapacak bir şey yok. elimizdeki malzemeleri yanımıza alarak kızın bulundu u evin onune gidilir. gece dolaşan bekcinin saat kac gibi gecti i daha onceden tespit edildi inden bu konuda zorluk cıkmayacaktır.mahallenin tamamen sakin oldu una kanaat getirdikten sonra, kızın evinin onune gelip, "karacırık kuşu" gibi otmeye başlayınız...karacırık kuşu nasıl mı oter?...bende tam bilmiyorum ama sesinin kotu olmadı ını duydum.siz otmeye başladı ınızda zaten kacırılacak kızda eşek de il ya anlar herhalde..yanlız bazen bazı arkadaşlar olaya kendilerini kaptırıp sokak arasında şahin dalışına filan geciyorlar bu sacmadır. kuş takliti yapın diyoruz adam kendine "karacırık" kuşunu yakıştırmıyor..kerkenez gibi ordan oraya gidip geliyor.neyse efendim siz en iyisimi yanınıza ya iyi kuş taklidi yapan bir arkadaşınızı ya da garanti olsun istiyorsanız bir kuş alınız...genede secim sizin.

Kuşu otturduk...kız olayı caktı. elinde bohcasıyla kapının onune tunedi..burada yapılması gereken ilk iş, kızın bohcasını alıp, incelemektir.cunku bir kız en iyi şekilde bu operasyonda kendini belli eder...e er bohcada kalın bilezikler, beşibiryerdeler varsa bilin ki harbi balcıksınız...yok e er kızın bohcasından eski pusku eşyalar cıkarsa, hemen kuş taklidine devam ederek oradan ucunuz

Biz burda tum noktaları iyimser gozle kabul ediyoruz...kızımız hazır.daha onceden hali hazırda bekleyen cuvalımızın icine (boş cuval olacaktı) kızı katlayarak sokuşturuyoruz.. cuvalın delik olmadı ına ve yolda giderken kızı duşurup sakat bırakmayaca ınıza emin olunca sopamızında yardımıyla olay mahallinden tum hızımızla uzaklaşıyoruz. bu esnada hala kuş taklidi yapmanın bir anlamı yoktur..e er taklit yetene inize inanıyorsanız, anadol taklidi yaparak gitmeniz size artı avantaj getirecektir.
Pip arkadaşımızın evine geldi inizde, cuvalın a zını hemen acmayı ve icindeki kızı cıkarmayı lutfen unutmayınız. bazı arkadaşlar olay tamamlandıktan ve eve ulaştıktan sonra hemen heyecana kapılır ve "nasıl kacırdım" sendromuna girerse kızca ız olur.

Başarılar efenim

uslanmaz.net