Bir arkadaşımdan alacağım vardı. Paypal aracılığı ile gonder bende nasıl olsa online olarak harcalarım dedim ve Merchant Tools -> Custom Payment Buttons a girerek yeni bir buton oluşturdum onun icin ve satın alma bannerının adresini verdim.
Nasıl yapacağınıda anlattım + yaptıda zaten...
Hesabıma yapılan kesinti ile birlikte $259.95 USD gecti. Sonra başka bir arkadaşımda Wow cd'si almak istediğini ama paypalı olmadığını soyledi. Bende bunun uzerine ona bir paypal acıp hesabımdaki tum parayı onun icin actığım hesaba yolladım. O da alması gerekenleri aldı ve kalan para ilede yonja uyeliği vs. aldıktan sonra kalan parayıda oylece hesabında bırakmış.

Aradan 15-20 gecti bir baktım benim hesabım eksi -$259.95 USD olmuş. Yani buton oluşturarak arkadaşımdan aldığım para geri gonderilmiş... Bende o geri gonderilen parayı gonderilmeden once başka bir arkadaşımın hesabına gonderdiğim icin direk olarak eksi bakiye olarak benim bakiyeme yansımış durum...

Ustelik gonderdiğim arkadaşın hesabına giden para benim hesabıma geri gelmedi... Ama benim hesabıma ilk arkadaşın buton yontemi ile (satın alma yontemi) gonderdiği para geri gitti...

Bu durumun nedeni nedir + cocuğa tekrar gonder demek ayıp şimdi cocuğun haberi olmadan bu durumu nasıl cozeriz?

Biraz karışık durum ama sizin anlayacağınızdan eminim