EĞER SİZE BOYLE DERSE !!!

- Ay bu aksam değişik bir şey yapalım (bırak)
- Ay sekerim saclarım boyle mi guzel şoyle mi guzel (bırak)
- Bazı şeyler artık bana yetmiyor (bırak)
- Annem seninle tanışmak istiyor (bırak)
- Babam seninle tanışmak istiyor (bırak)
- Kendimi asmak istiyorum (bırak)
- Bugun kendimi yorgun hissediyorum (bırak)
- Ucur beni (bırak)
- Hadi yiğidim aslanım kalem kaşlım (Hemennnnnn)
- Yaa bu ay ki Tel faturamı sen odesen (Duşunme bile)
- Pelin in erkek arkadaşının arabasını gordun mu (neee bırak tabi)
- Bendemi o kıyafetten alsam (koşarak uzaklaş)
- Sinemamı olmaz ya gunumuzu sinema ile berbat etmeyelim ama sen bilirsin (bırak bırakmakla kalma tokat at)
- Kendimi bu aksam olecekmişim gibi hissediyorum ( Bırak)
- Evlenirsek ben utu ve camaşır olayına girmem (Bırak, imkanın varsa da kafaat yere duşerse tekme ile devam et)
- Ayyy bu kıyafet sana hic yakismamissssss (Sus ve başka bir tarafa doğru >islik calarak yurumeye basla)
- Sakalların batiyoooooooooooo (ucan tekme at)
- Diş etlerimde iltihaplanma cıktı opuşmeyelim bir sure olur mu hayatim (doner tekme at midesine)
- Cep telefonunu caldırır kapatırsa (Polis karakoluna yonlendir, bırak)
- Hayatim ben makyajımı yapıp aşağıya incem diyip 2 saat gecikiyorsa (gozune parmağını sok)
- Burnumu biraz kaldırsam mi (kulağını ısır)
- Siz erkekler futboldan ne anlıyorsunuz (koşarak omuz at)
- Ozur dilerim geciktim (sopa varsa etrafta sopa ile kovala yoksa tas bul gerisini bırak icindeki hayvan bitirsin)
- Komik ayakkabılar giyiyorsa (Ben karışmıyorum bu kısıma isteyen istediğini yapsın)
- Eski erkek arkadaşımla bir yemek yesem ne olurki hem bana onemli bir şey soliyecekmis cok merak ettim (son sozlerinmi mezar taşı icin biraz uzun oldu de...)
- Başkalarının hikayelerini dinleyişte siz erkekler cok hayvansınız derse (kafa goz dal ben sucu uzerime alırım)
- Evlenince ben senin ayağına basacağım (oyle bir tokat atkı feleği şaşsın)
- Ben eski hayatımda bir diktatormuşum biliyormuşsun (istiklal marşını soylet ))))ama siz soyletme seklini tabi biliyorsunuz)
- Su anda seninle konuşamam evde misafirler var (durbunlu tufekle vur 250 metreden)
- Ay sıkıldım cıkalım bu filmden (patlamış mısırların hepsini zorla yedir)
- Sevgililer gununde sana ayı alırsa (kafa derisi kemerini suslesin veya postu şomineni)
- Hayır o arkadaşınla goruşmeni istemiyorum (!!!!!!)
- Ağzı acık yemek yediği zaman (masayı fırlat sandalyeyi kir kafasında)
- ALO KOCACIM NEHABER (!!!!evlenmeden hele aman amannnnnnnnn. bırak bırak hatta bırakma kac.....)