isim-nick: = onorom, şehir: = ankara, Cinsiyet = Bay, Yaş: = 24
BBS: Bi akşam hayli yorgundum. Elemanlar kutu pepsi almışlar. Tv'nin karşısında kutu pepsi yudumlarken kulağımı kutuya doğrulttum. Cunku Kutunun uzerinde "İcirdeki Sesi Dinle" yazıyordu. Evet ben bir salağım.

İsim-nick: = isimsiz, Şehir: =... Cinsiyet = Bay, Yaş: = 21
BBS : Bir şirketin on muhasebecisiyim. Patronum deli. Hakkaten. Bir sirketin telefon numarasini istedi benden, soyledim "7554403" numaranın ilk beş rakamını cevirdi bana dondu ve 03 nerede dedi. Tabi ben koptum.

isim-nick: = gizmo, şehir: = manisa, Yaş: =.....
BBS: Daha kucuktum; okullar yağmur nedeniyle tatildi. Annemle aprtman gunune gitmiştik. Ben salak olarak komşunun arap oğlunu kirli sanıp banyoda soğuk su altında deterjanla yıkadım. Annem bana cok kızmıştı!!!!

isim-nick: = KOTOSİM, şehir: =... Cinsiyet = Bay, Yaş: = 26
BBS:Benle alakası yok bu salaklığın ama anlatmadan duramayacağım...Uc kişilik deniz botum iki yerinden patlamıştı. Patladı dediğimde toplu iğnenin ucu kadar bile yoktu delikleri... Ben de bir yama ile yapıştırması icin ayakkabıcıya verdim. ertesi gun ne goreyim adam yamayı yapıştırmış, daha sağlam tutsun diye etrafını ayakkabıyı diktikleri iğneyle dikmiş...

isim-nick: = CANKAT, şehir: = ERZURUM, Cinsiyet = Bay, Yaş: = 15
BBS: Bir Gun arkadaşlarla Cuma namazındaydık. İlk sunneti kıldıktan sonra, farza gectik. Sonra işte arkadaşlarımdan biri- insanlık halidir- hapşurdu. Diğer arkadaşım da namazda iken "cok yaşa " demez mi? Ama var ya selam verildikten sonra butun cemaat gulmekten yerlere yattı.

isim-nick: = Enes Pekdemir, şehir: = Ankara, Cinsiyet = Bay, Yaş: = 19
BBS: Bilindiği gibi her yaz zamanı geldiğinde binlerce promosyon olur... Genelde rakip firmalar arasında olur. Bunun gibi bir promosyonda ben daha 9 yaşında iken cok iyi hatırlıyorum Coca-Cola bir promosyon duzenlemişti. Reklamda şoyle diyordu : " Coca-Cola kapağının altında bedava yazısını bulana binlerce Coca-Cola hediye". Ben de reklam da gecen " Binlerce Coca-Cola hediye " dediklerinde ben de bir Coca-Cola aldım. Bedava yazısı cıktı. Bakkala girdim. Daha 10 yaşında bir cocuğum. Bakkala şoyle dedim "bakkal amca bak bana bedava Coca-Cola cıktı dedim. Şimdi bana binlerce Coca-Cola ver ". Yani ben reklamlarda gecen binlerce Coca-Cola yazısını gercek anladım... Yani ben bir salağım.

isim-nick: = evrim, şehir: = izmir, Yaş: = 15
BBS: Ben ne zaman tuvalete girsem hep telefonla yılan oynarım. Tabi bunu alışkanlık haline getirdim. Artık ne zaman yılan oynamaya kalkışsam cişim geliyor. Kendimi tutamıyorum. Bi kere altıma etmiştim. Evetttttttt en salak benim.. başka kim olabilir?

Gon: Resul Ertaş, Şehir: İstanbul, Yaş:
Cocuktum. Yeni yeni "Gırgır" dergisi okumaya başlamıştım. Gırgır'daki karikaturlerde, ozellikle Oğuz Aral'ın cizdiklerinde "Hoka Mola" diye bir cola markası cizilirdi surekli. Ben bunu gercek bir marka sanıp aylarca Kars'taki tum bakkallarda Hoka Mola aradım. Bulamadım tabi. Sonra biraz daha mizah kulturum artınca anladım ki Hoka Mola diye bir marka yok, karikaturlerde gercek markalar boyle deforme ediliyor. Ve Hoka Mola da aslında Coca-Cola'nın deforme edilmiş hali. Evet ben bir salağım.

Gon: JOSEPH, Şehir: ... Yaş:...
Gecen yaz evde yemek icin masa hazırlamakla meşgulken annem marketten fanta almış. Getirdi masanın uzerine koydu. Bana da servis yapmak duştu tabi.. O zamanlar fanta kapaklarında promosyon vardı tatil, havlu, top falan..Ben kapağı actım, kapağın altından tekrar deneyin yazısı cıktı... Ben de gayet nizami bir şekilde kapağı yerine kapatıp tekrar actım... Kapakta yine tekrar deneyin yazıyodu. Ucuncu kez de aynı şeyi yapıp kapağın altındaki yazının değişmediğini fark edince şoyle bir an kendime donup.. Evet ben salağım demiştim..

Gon: O.A, Şehir: İstanbul, Yaş: 26
Kardeşim anahtarı paspasın altına koymuş. Ama ben farkedeyim diye de kapıya bir not yazmış. "abla anahtar paspasın altında" diye... Allahtan benden once kimse gelmedi...

Gon:İsa Yıldız, Şehir: İstanbul, Yaş:
Ben değil ama galiba kuzenim bir salak. Gecenlerde Ankara'ya taşınmış, "nasıl Ankara?" dedim, "ay cok ucuz bir şehir, yağlıboya tablo aldık on milyona, duşunebiliyo musun" dedi.

Gon:Kemal, İstanbul, Yaş:32
Cocukken salağın onde gideniydim. Hala salağım. "larda yuzen alsancak" Nedir ulan bu larda diye aramadığım sozluk kalmamıştı... İnsanlara sormaya da cekindiğim icin yoıllarca larda diye bişey olduğunu sandım. Ne bileyim Bestecinin beceriksiz olduğunu kelimeyi ikiye bolmuş... Kimbilir benim gibi kac kişi cocukluğunda bu duruma duşmuştur. Buyuduğunde hala larda diye bişey olduğunu sananlar icin bişiy diyemiycem...

Gon: Resul Ertaş, Şehir: İstanbul, Yaş:
Ben bir salağım. Başkalarının tepkileriyle hayatımı karartıyorum. Mesela bir toplulukta guluyorum di mi? Biri diyor ki "aa super, ne kadar icten ve doğal guluyorsun" İşte o andan sonra hayatımı karartıyorum. Sonra ben başka bir gun bi yerde yine guluyorum. Gulerken birden aklıma o birinin dediği "aa ne kadar icten ve doğal guluyorsun" lafı geliyor. Sonra birden guluşum ağzımda donuyor. Eğer o adamın dediği lafları duşunuyorsam doğal gulmuyorumdur, bir insan hem "aa ne kadar doğal guluyorum" diye duşunurken aynı zamanda doğal gulebilir mi? Bilincli bir ddoğal gulme bu. yani sahte! Eyvaaah! Hemen kendi kendimden rahatsız oluyorum. Gulmuyorum sonra. Bir suru komik espri yapılıyor. Oyle kasıp duruyorum ben... Evet salağım ben.

Gon: İsa Yıldız, Şehir:İstanbul, Yaş:....
Bir yıldır Turkcell hatlı cep telefonumun faturalarında bir gariplik var. Beş altı ay hic fatura gelmedi. İlginctir hattım da kesilmedi. Ben de bedavaya konuşuyorum diye hic faturayı falan araştırmadım. Beş altı ay sonra fatura geldi. Yatırdım. Bankada sadece o ayın faturası gorunuyordu, onceki aylara ait bir borc cıkmadı ortaya. oh sevincile diyecek yoktu. Bu boyle devam etti. Uc ay fatura yok. Sonra arada bir ay fatura geliyor. O da sadece bir ayllık fatura. Gecenlerde İş Bankasındaki hesabımı aktarırken acı gercek ortaya cıktı. Meğerse bir yıl once bankaya otomatik odeme yaptırmışım cep telefonunu. Faturalar oradan odeniyormuş. Hatta ben bazı aylar faturaları iki kere odemişim. Evet ben bir salağım.

eksi.com