Ask bi kizi sevmektir. Kizin huylari ve hareketleri guzelse bu bir asıktir. Kizin gozleri maviyse o kiza ask olunur.

Tugba: Birini seviyosan o asktir. Ama sonra baskasini seversen o da asktir.

Ismet: Guzel olan bi kiza asık olunur.

Sirin: Birine yardim edersen o sana asık olur. Cok sever ve yemege davet eder.

Taylan: Ask uzakta olsa bile olsa sevdigini unutmaz.

Yagmur: Once tanisirlar. Kiz duzenli besleniyorsa erkek ona asık olur.

Gizem: Birbirlerini begenirler ve asık olurlar. Ask ve sevgi arasindaki fark: Babani seversin ama asık olmazsin.

Hamit: Insan sevdiklerine asık olur. Ben Allah'a Ataturk'e ve ogretmenime asigim. Birine daha asigim ama onu yazmam. Ama o japona benziyor.

Savas: Bir yerde karsilasirlar, tanisirlar. O gunden sonra hep arkadas olurlar. Bir yerde yine karsilasirlar. Evine davet eder sonrada evlenirler.

Mucahit: Benim sevdigim bi kiz vardi. Ben onu seviyodum ama o beni sevmiyodu. Sonra ona mektup yazdim. Annesine soyledi, annesi bana kizdi ama herkes birbirine asık olabilir.

Sevgi: Ask sevmektir ama soylemezler. Cunku herkese soylenmez.

Gizem: Asık olunca erkek kizi okuldan sonra takip eder.

Batuhan: Once tanisip asık olurlar. Sonra el ele yururler, kafeye giderler. Sonra nikah kiyilir, kina gecesi yapilir. Sonra da hemen cocuk olur.

Busra: Asık olmak sevgili olmaktir. Asık guzel olmak , kotu olmamaktir. Okuldan cikarken carpisirlar kitaplari duser. Sonra asık olurlar.

Aylin: Asık olanlar hic ayrilmaz. Bazen ayrilir bazen ayrilmaz. Ayrilirlar ama geri gelmek uzere ayrilirlar. Ayrildiktan sonra geri gelirler. Birbirlerini ne kadar cok sevdiklerini anlatirlar. Iste ask bole bisi.

Senem: Asık olunca insan hep sevdigi kisiyi dusunur. Hep onu hayal eder ve hep onu gormek ister. Ona sevgisini belli etmek ister. Ask bir kisilik degil iki kisiliktir.

Mertcan: Merhaba ben 9 yasindayim. Simdi ask hayatimda degil. Ben askla ugrasmiyorum ama buyuyunce olabilir. Simdi yasim cok kucuk. Ama bazi arkadaslarim bu yasta asık oluyorlar. Ben de onlara cekip asık olabilirim.

Umit: Asık olup evlenirler. Sonra adam eve gidip kadini dovup yemek yaptirir. Ben asık olursam kizi lokantaya gotururum.