Arkadaşlar son zamanlarda internetim de kopmalar yaşıyordum. Aboneliğimin tarifesi 35Mbit. Eski modemim " ZyXEL VMG3312-B10b".
Bugun kendime internette cok ovulen bir modemi aldım " Keenetic Omni DSL N300 " bu modemi aldım ama şu an bir hayal kırıklığı yaşıyorum.
Modemi takmadan once eski modemim ile YouTube'da 1080p video actım ve YouTube'un istatistiklerinden baktığımda 15.895Kbps civarı hız ile oynuyordu, sonra yeni aldığım modemi taktım bağlantımı yaptım ve tekrar YouTube'dan 1080p video actım ve bu sefer 10.478Kbps civarı cıktı. Kısacası bu yeni aldığım modem eski modemimden bile kotu cıktı, bir de 2 tane anten var neye yarıyor anlamadım, anteni olmayan daha iyi cekiyor.
Hızın artması icin acaba bir ayar falan mı var arkadaşlar? Yoksa iade etmeyi duşunuyorum.
Urunu Hepsiburada'dan aldım ama satıcı hb değil başka biri, acaba iade etme hakkım var mı arkadaşlar?
Edit : Ya ben bu siteyi anlamadım, konu acıyorum kendi kendine konunun başlığı değişiyor. Bağlantı kopuyor ne yahu, ben yeni aldığım modem fos cıktı diye başlık actım ama başlık değişmiş.Ben bu siteyi cozemedim gercekten. Bıu nasıl sacma bir başlık boyle ,kim değişiyor konuların başlığını. Şu başlığa bakın ya : Keenetic Omni DSL N300 bağlantı kopuyor bu nasıl sacma alakasız bir başlık.
Keenetic Omni DSL N300 bağlantı kopuyor
Ağ Donanımı0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Ağ Donanımı
- Keenetic Omni DSL N300 bağlantı kopuyor