Sene bin dokuzyuz cift sıfır.Salı GUNUcumadan cıkıyoruz.Colde KAR diz boyu.Atın ustunde yayan gidiyoruz.Birde baktım karşımda duşman.Cektim kılıcımı iki el ateş ettim.Arabada bir gram benzin yok.Son surat hastaneye gidiyorum.O ZAMANLAR ELEKTRIKne gezer,mum ışığında TELEVİZYON izliyorum.
TOSBAĞALAR
tosbağalrın suyu bitmiş 2 tosbağa biz gideriz demiş 20yıl gitmiş suyu bulmuşlar ama yanlarında kova getirmemişler biri ben giderim demiş ama bu sudan hic icmeyeceksin demiş
tosbağa soz vermiş sonra aradan 60 yıl gecmiş tosbağa bunun geleceği yok iciyim demiş tam icerken calıların arkasından ses gelmiş diğerki tosbağa boyle yaparsan gitmem demiş
ŞAŞKIN AZRAİL
Birgun yaşlı bı kadın amelıyata girmiş girdiği amelıyatta narkoz verilmiş.Kadın narkozun etkisiyle azraili gormuş.Kadın azraile ben nezaman olucem kac yıl sonra demiş.Azrail daha 50 yıl var demiş.Kadın narkozun etkisinden cıkmış ve 50 yıl daha yaşıyacağına cok sevinmiş.Kadın omrunun dahauzun olduğunu duşunerek bir estetikciye gider.Estetikci kadını 30 yıl gencleştirmiş.Kadın hastaneden cıkar cıkmaz tırafik kazasına kurban gitmiş.Azraili gormuş ve sormuş. Hani ben 50 yıl daha yaşıcaktım.Azrailin cevabı kısa ve oz olmuş. (Seni tanıyamadım)
(NOT): Kadın estetikciye gittiği icin azrail oyle bir cevap veriyor.