**Bilim adamlarinin yaptigi arastirmaya gore salaklarin %90'i gelen mesajlari sag eliyle okurmus bana bak sakin el degistirme ! Senin oldugnu herkes biliyo

**Beni bir sen anladın sende yanlış anladın...
**Pamuk Die Prensesmi olur.. Prenses Dedigin Taş Gibi Olur...
**İnsanı yaşadığı yıllar değil yaşadıkları olgunlaştırır yıllar sadece armutları olgunlaştırır
**sen... dunyanın en tatlı en masum en alcak gonullu en sempatik en yardımsever en akıllı en mukemmel İNSANIN NUMARASINDAN MSJ ALDIĞININ FARKINDA MISIN???????
**_ula memo hele bag ne gozel gız _hani oğlumm _bağ oğlum msj oğiyi essah lan _gozlerini gorisin mi _gormez olirmiyim _bag bide guliy hoşlandı heral
**kalorifere yakın oğretmene uzak kopyaya elverişli arka sıra bir haftalığına kirayaverilecektir ihtiyac sahiplerine duyurulur
**kızların kalbi mezar gibidir giren bi daha cıkamaz erkeklerin kalbi merdiven gibidir inen cıkan belli olmaz.aşkım kacıncı basamaktayım
**AmAn AllAhIm KoR OLduM KuSuRa BaKaMiyoRuM...
haha**Guzellik Allah vergisidir sivilce kdv sidir
**Adamin biri birgun eczaneye sinek ilaci almaya gitmis ve eczaci ona "Sineginizin nesi var acaba?" demis
**kır kalbimi gonlun olsun al herşeyim senin olsun ama şimdi başka kollardayım BUDA SANA KAPAK OlSuN!)))
**dunyada ınsanlar sevgisizlikten olecekler bunada en cok hayvanlar gulecekler
**Kızını dovmeyen torununu erken sever.
**eğer beni unutursan,elinden kir,yuzunden pasak,burnundan sumuk,elbisenden pire,sacından sirke,gozunden capak eksik olmasın emi