**Yerin kulağı var derler. Benimde kulağım var. Peki ben yermiyim. Hayır yemem!

**bir adam kendini surekli tuvalete atıyomuş... NİYE????????????? cunku kendini bir bok sanıyomuş

**İLK SEFERDE KAZANAMAZSAN SUCU AMİRİNE AT,İKİNCİ SEFERDE KANAMAZSAN HİLE YAP,UCUNCU SEFERDE KAZANAMAZSAN VAZGEC SALAKLIĞIN ALEMİ YOK((-

**turkum doğruyum calışkanım iyi gelirli bir bayanla evlenmek istiyorumm

**sene bin dokuz yuz cift sıfır dedem bilmez ama babam kesin bilir salı cuma namazından cıktıktan sonra atın ustunde ama YAYA harbe gidyoruz COLDE kar diz boyu karşımda duşman askeri cektum kılııc ı iki el ateş ettim adamı bacağından vurdum ama benim kolumu alcıya aldılar hastaneye son surat gidiyoruz ama arabada bir damla benzin YOK neyse o zamanlar elektrik nerde mum ışığında tv izlerdik

***Olmuş karga gozumu oysunki, susuz yuzme havuzunda boğulayımki,bozuk araba beni ezsin ki seni cokkk duşunuyorum ;-))
***aşk; italyada trajedi ingilterede komedi fransada dram turkiyede haram

***BU İKİ KUCUK SATIR SANA BENİ HATIRLATIR HAYDİ ORADAN KATIR SANA LAZIM SATIR ŞEYTAN DİYOR AL YATIR KES KITIR KITIR

***gulu seven dikenine katlanır,kaktus sevenin vay haline

**HeM iCkİyEyE hEm SiGaRayA aYnI AnDa YeTiŞeMiyOr mUsUnUz??......>TUTUN KOLONYASI İCİN

**Almis eline bir cicek sevecek-sevmeyecek ulan essekogluesek cicek nerden bilecek...

**BEN BIR DELI ASIK ELIMDE CATAL KASIK ASKI YEDIM BITIRDIM SANA KALDI BULASIK

**ALTIN GİBİ BİR COCUK VARMIŞ KADININ BİRİ BOZDURUP BİLEZİK YAPMIŞ

**AşK YaSaK SeVgI YaSaK NeYmIş eFeNdIm yAşIm uFaK..

***Beni Koyumun Yağmurlarında Yıkasınlar Cunku Orda Su daha Ucuz

**evde kalmış kızlar mujde.......... adınızı,yaşınızı,boyunuzu,kilonuzu yazıp 2111\'e gonderin aileniz yerine turşunuzu biz kuralım......... (dikkat...ilk 10\'a girene turşu bidonu hediye......)