kate yiivrum nasılsın?
-ama beni neden aranıza almıyosunuz?
-tabii oynarım. benim ata siporum golftur zaten.
-rose bacım sen akapuntur yapabiliy misin ki?
-sawyer be hadi be hacı be yalnızca jin'i azıcık tokatlayacaksın ne olur ki ya? sen benim bu adadaki en yakın dostumsun ya... sen irisin guclusun. bak bu adam cok pis tahtu bana.
-sen benim sırtımı haşu hırt hırt, ben senin sırtını haşuyayım hırt hırt.
-annnaaaam. jack kardeş olecek miyim ki yoksa ben? vah benim dertli başıııım, nerelere gideyim, kimlere soyleyeyim derdimi?
-bir kere ben avrupa yakası gibi unlu bir derginin idari muduruyum. bana saygı duyuceksin. sen nesin. sokaklarda eline almışsın gitarı tıngır mıngır calıyosun. sonra da buraya gelmişsin "ben drive shaft'in uyesiyim" diye milleti kandırıyosun. bir kere ben muzuk dunyasını cok yakından takup ederim. hic drive shaft'ta seni gormedim ki ben. farketmedim sanma. ingiltere'nin koylusu seni. koylu...
-benjamin dokunmak yok! dokunmak yok.
-sun yenge gel sana helva yapmayı oğreteyim. o kadar kişi oldu. kimsenin bu işe el atacağu yok.
-yine ambarın icine etmişsiniz ya...
-bakın palmiye yapraklarından terlik yaptım. slikon yerinde ağaclardan elde ettuğum recineyu kullandım. artık ambara girerken herkes bu terliklerden giyecek. camurlu kumlu ayakkabularınuzla giriyorsunuz. sonra iki saat oradan kum, buradan camur siliyorum.
-ya bu bilgisayar bana kuz bulabulur mu ya? sarışun esmer farketmiyi.. yaşı da onemlu değul 18-80 arasu olabulur. nefes alsun yeter.
alıntı
ßurHan aLtınTop Lost da oynarsa neler olur
Geyik0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- ßurHan aLtınTop Lost da oynarsa neler olur