ege bir yunan golu deeldir, ege bir turk golu de deeldir, binaenaleyh ege bir gol deeldir. (Suleyman Demirel)
Turkiye'de petrol vardı da, tankerlerin hortumuna ağzımızı dayayarak biz mi ictik? (Suleyman Demirel)
"bir koyup uc alacağız" (t. ozal - Turkiye'nin korfez savaşı'na katılması babında)
- erken secim olmasaydı 2084'
sevgili samsunlular, mubarek ramazan bayramınızı (kurban bayramıdır ve arkadan bir gorevli "kurban bayramı efem" diye hız ilen uyarır),....
mubarek ramazan bayramınızı olmasa daaaaaaa en az onun kadar mubarek kurban bayramınızı kutlarıııııımmm.... (tabi ki Tansu ciller)
zamanın milli savunma bakanı mehmet golhan ile gazeteciler gazeteci: efendim şehit anaları da asker anaları da ağlıyor, teror konusunda ne yapacaksınız (gibi bir soruydu)
Mehmet golhan: benim oğlum da Amerika'da, benim karim da ağlıyor... Sabretsinler!
60'li yıllarda Kıbrıs meselesinden oturu İngiltere'yle aramız iyi değilken ve İngiliz dışişleri bakanı'na kamuoyu acayip gıcık olmakta iken İngiltere ziyareti donuşunde gazetecilerle Suleyman Demirel arasında gecen diyalog:
- efendim neden ingiliz dışişleri bakanı'nın elini sıktınız?
- neresini sıkacaktık gardesim e kadar iktidar' da kalacaktik. (ecevit)
politikacılar....
Geyik0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- politikacılar....