- Yaaa Buket nedir bu rezillik ya. Biz ddoğallıktan bahsediyoruz. Sen makyaj yapıyorsun?
- Aman Murat o kadarda değil artık bırakk biraz guzel gozukelim.
- Guzellik mi? sen buna guzellikmi diyorrsun ya. Ben seni cevreyi temiz tutalım eyleminde cop tenekesi kılığına girdiğin şeklinle sevdim kızım!
- Ay iyide omrumun sonuna kadar cop teneekesi olarak dolaşacak değilim ya Murat.
- Hem ona bakarsan sende hakiki deri ayaakkabı giyoyorsun. Kim bilir hangi hayvanı oldurup derisinden ayakkabi yaptılar. Ben hic olmazsa bez ayakkabı giyiyorum.
- Yaaa kızım bana anlatma tamammı. Daha dun inci kolye takıyodun. incilerin nereden cıktığını anlatmama gerek yok heralde.
- CimBom macında yaktığın sis bombasınınn cevreye verdiği zararı, havaya verdiği kirliliği gormemezlikten gelmiştim ama doğrusu şimdi soylemeden edemiycem.
- Hahhh şuna bak. Yolda yururken yerdekii izmariti farketmeden gectiğin gunu hatırlıyorsun değilmi. Onu geri donup ben almıştım yerden Buket !
- Şuna bak patlak eksozla param yok diyee 1 ay trafikte dolaşıp cevreyi kirleten bendim sanki!
- Et-Mangal ziyafetine gidende sendin Buuket hanım!
- Yokk canım. Boğazdan petrol gecirilmessini engellemek icin boğaza eyleme gittiğimde ben hastayım diye evde kalanda sendin ona bakarsan...
Entellektuel cocuğun sevgilisi ile kavgası
Erkek kıza telefon acar...
- Buket merhaba hayatım. Nasılsın?
- iyiyim sağol canım sen nasılsın?
- iyiyim sağol. Akşam buluşuyoruz değil mi ?
- evet Murat buluşacaz ama lutfen bu seffer farklı bir yere gidelim.
- Tabiki hayatım sen nasıl istersen. gellip seni alıyorum.
Cocuk gider, kızı evinden alır ve arabaya binip ilerlemeye başlarlar...
- Murat bu komiser şekispir filmine gideelim mi bugun hayatım.
- Offf Buket! o film bana cok banal gelddi. boyle iğrenc bir filmi nasıl seyretmek istersin ki?
- Seyretmeden iğrenc olduğunu nasıl bileebilirim Murat! hem sen nereden biliyorsun o filmin iğrenc olduğunu. Sakın bana izlediğini soyleme.
- Evet izledim.
- Ayyy Murat inanmıyorum. Bir Sosyal Faaaliyette bulunuyorsun ve bensiz. Bunu bana nasıl yaparsın?
- Yaaa Buket sacmalıyorsun gecen gece arrkadaşlarla gittik.
- Aşkolsun sana Murat hani birbirimizdenn habersiz hic birşey yapmayacaktık. Hani beni cok seviyordun.
- Buket uzatmıyalım sevgilim. lutfen. - Ayy ne demek uzatmayalım Murat. Daha ddun bir tiyatroya ucretsiz bilet buldum fakat yalnızca bir tane olduğu icin kabul etmedim. Ben bunları duşunurken senin bu yaptyğına inanmıyorum.
- Haklısın hayatım ozur dilerim.
- Ayrılsak iyi olacak diye duşunuyorum MMurat. Bugun sinemaya giden yarın tiyatroya gider. Beni aldatmana katlanamam.
- Anlıyorum Buket nasıl istersen. Ama luutfen dost kalalım. Butunuyle senden kopmamı bekleme. Ayrıca gecen gece gittiğimiz barda o cocuğa nasıl baktığını farketmiştim soyliyeyimde.
- Offff ben ona bakmadım Murat !
- Hesap vermek zorunda değilsin hayatım biz artık ayrıldık...
Maco erkeğin sevgilisi ile kavgası
- Aloooooooooooooo. Anasını sattııımın kkızı ne lan bi saattir telefonun meşgul.
- Annem aradı Murat kızma yaaa..
- Başlatma şimdi anandan awradından. Senni almaya geliyorum hazır ol.
Buluşurlar...
- Nasılsın sevgilim?
- Sevgilini sittirtme lam oğlanmıyız bizz.
- Peki erkeğim nasılsın?
- Bozuk biraz. Boşver... Ne lan bu eteğiin boyu? biraz daha kısa giyseydinde diz kapakların gozukseydi.
- Offf Murat yaa lutfen yine başlama. - Sanamı sorcam azını sittiiim yosması. Benim manitam boyle giyinip azına burnuna marshall boya suremez siterim allama.
- Buket allama kitabıma yediceddini karaacaahmete gonderirim sağına soluna bakmadan yuru.
- Peki Murat sen nasıl istersen.
- Ayyyy Murat şu elbiseye bak ne guzel.<
- Ne lan bu. Bunun kumaşı nerde. Bi donlluk kumaştan elbise yapmış sittim ırz duşmanları. Seninde azını yuzunu siterim bole elbiselere bakıpta ay ne guzel deme.
- Peki sevgilim.
- Bak halen sevgilim diyo. Allama sokak ortasında madara ederim seni doooru konuş.
- Tamam Murat.
- Eeee soyle bakalım nereye gitmek istiyyosun seni nereye gotureyim.
- Sahilde yeni bir bar acılmış Murat oraaya gidelimmi.
- Yok boşver şu cay bahcesi iyi şurda otturalım.
- Peki Murat.
- Surat yapma ananı siterim bak Buket! BBiz delikanlı adamız bar ayakları bize gelmez...
Buda boyleeee surer gider...
Uyumlu iki sevgilinin kavgası
Yokk canım o kadarda değil. Hic uyumlu iki sevgili kavga edermi. Yaşasın uyumlu sevgililer. Ne mutlu herşeyin bir şekilde ortasını bulabilenlere