01.) Tuh! Bizde tam cıkıyorduk. Buyrun bari..Hoşgeldiniz !
02.) Ne Munasabet..tabi buyrun buyrun oturalım.En iyi ziyaret kısa olanıdır. Zaten bizde yalnız kalmak istiyoduk.Ha bu arada, Cuce olmayanlar giremez
03.) Kısa oturacaksanız yerdeki yeşil oku, uzun oturacaksınız sarı oku, yatıya geldiyseniz,kırmızı olanı takip edin. Efendim? Kırmızı ok sokak kapısına geri mi donuyor? Hımmm, ilginc.
04.) Geciyorduk, uğradınız diyorsunuz; Yolunuz bu kattan mı geciyor?
05.) İcerilere gecmeyip, koridordada konaklayabilirsiniz. Koridorumuz dar falan değildir.Dar olsa adı Koridar olurdu.
06.) Evde zebra besleyen babanızdır. Eşimin pijamalı haliyle dalga gecmeyin lutfen.
07.) Mobilyalar İtalyan, halılar İran, avizeler Cekoslovak, biblolar Afrika´dan olduğu icin,
eve giriş cıkışta vize uygulaması yapılır. 100 $ font mecburi değildir. Ancak verenler girebilir.
08.) Hayır. Uzerinize yanlışlık ile Shelltox sıkmadık. Bilerek dezenfektan sıktık.Evimiz mikroplardan ve viruslerden yalıtılmıştır. Bir tek misafir virusune care bulamadık, gecin bari.
09.) Siz iceri gecerken, biz de yuzumuzdeki şu suni misafir karşılama maskemizi cıkarıp geliyoruz.
10.) Salonda en iyi koltuğu kapmak icin diğer misafirleri sollarken lutfen sinyal veriniz.
11.) Evimizde iki şeye Jaluzi ve Jakuzi´ye dokunmamanızı tavsiye ederiz. Japon hizmetcilerimizin ikiz cocukları olan Jaluzi ve Jakuzi uzakdoğu sporlarında cok başarılıdırlar da.
12.) Ne doktorlar, ne muhendisler istedi de vermedik, ama size 5 cayı verebiliriz.Kurabiyelerimiz bayat değildir, sadece tarihsel değeri vardır.
13.) Mutfağımız self servistir. Ayrıca kendin pişir kendin ye, hatta biraz fazla pişir biz de yiyelim geleneği,ile calışmaktadır.
14.) Salonun tum duvarını saatle kaplamak nerden mi geldi aklımıza?
15.) Yaa, niye devamlı bize geliyorsunuz? Yolu sevgiden gecen herkesle birgun, biryerde buluşacağız diyen ben değilim. Ustelik adım da Sevgi değil ki...
16.) Aaaa? Neden hemen kalktınız? Ne guzel monolog yapıyordunuz.
17.) Evimizin gezilip gorulecek tum ayrıntıları burda belirtilmiştir. Daha fazla gezilecek yer olmadığından, boş boş oturup vakit kaybedeceğinize, evin ilginc dış cephesini incelemenizi tavsiye ediyoruz.
18.) Rica ederiz. Musaade sizin.
İstenmeyen Misafirlere Soylenecekler:)
Geyik0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- İstenmeyen Misafirlere Soylenecekler:)