İbrahim Tatlıses
bakııııın sizlere sesleniyorummm ey vicdansız insafsız insanlarrrr
ibrahim tatlısess kimseye eyvallah demezzzz ibrahim tatlıses forum.gitme ye giriyosa bu dogrudur
forum aslaaa sizlerin oyunlarıyla yıkılmaz once Allah'a sonra halkımıza guveniyorum forum
karşısınaaa bir suru site koyuyosunuzz ama evelallah bi yine acık ara ondeeeyizzzz sanaa sesleniyorummm
eyyy vatandaşşşşş ne diye halaaaa melekler mekanı'na uye olmadın Allah cezanızı verecek
Suleyman demirel
sevgiliii vatandaşşlarım artık ulkeyii yonetmekk daha da kolaylaştıı tabikide
şimdi vatandaşşş ne seviyoor ne sevmiyorrr hukumetimizzzz giriyor melekler mekanı'na ordaa halkın sesini
duyuyorrrr onaa gore icraatlarını yapıyorlarrr ..... bizim zamanımızda boleeemiydii forum vaaadıdaa bizzmi
giimedik nazmiyee bile bağımlısı oldu cıkamıyoo forumdan forum politika acısındanda
fevkalade faydalı bi sitedir bu arada gapp projeside benimdirrr
Bulent abla
efenimm yuce Allah-u tealaanın bana bahşettiği şu nacizane can-ım ile boş zamanlarımda
internet diye tabiiir edilen alanda bilgi paylaşımlarının yapıldığı cok muhterem melekler makanı ailesine
bendenizde katılmış bulunmaktayım bu paylaşımları yapanları tevazu ve telafile tebrik eder
zat-i muhterem melekler mekanı ailesine başarılarını ve saadetlerini dilemeyi borc bilirim efenim
gercekteen coooook başarılııı aaaaaaaaaaaaaaaa
fevkaladenın fefkınde bır form
Kuşum Aydın :
efendiiiiiim Allaaaamaaaa binn şukurrrrrrr bendee girdim melekler mekanı'na ya neeee varrr neee yokkkk
baktımmm birazzzz vallaahhiii cok faydalı bi siteeeee herkeeesss tafsiyeee ediyoddduuu sonunda bende
tanıştımmm tuliinle canerriii de getireeceeemm burayaaa evlendirrrceeemm sonundaaaa
unluler forma gırerse
Geyik0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- unluler forma gırerse