İbrahim TATLISES
Urfa’da melekler mekanı mı vardı da biz mi uye olmadık..Tum melekler mekanı meleklerini cok seviyorum...gizliden gizliye takılıyorum ama siyaset bana gore değil,her yazdığımı siliyorum ...
REHA MUHTAR
Burdan butun melekler mekanı uyelerine sevgi ve saygılarımı gonderiyorum iyi aksamlar melekler mekanı her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız.
Anayasa Başkanı
melekler mekanında Moderatorler Kanununun D-Fıkrasının C Bendi aşağıdaki şekilde değişmiştir.!
melekler mekanında Moderator olacak kişiforum meclisindeki 367 toplantı yeter sayısını bulamaza uye olarak kalacaktır.!
Banu ALKAN
Neremi, neremi, Haydi beni dansa kaldir.Bu muhtesem sarkilarimla melekler mekanına renk katacagim, ayol iyiki varsin melekler mekanı
Bulent ERSOY
Ayoll Ablaniz kurban olsun size Ne guzel paylasimlar yapiyorsunuz melekler mekanının gelecegi cok parlak uye olup katkida bulunmak artik boynumuzun borcu oldu.
EMRAH
Bak Gulcan burasi melekler mekanı artik burda emniyette olacaz annemi de alip getirecem buraya mutlu olacaz goreceksin aglama artik gulcan)melekler mekanı var artik bize sahip cikacaklar
AJDAR
Cikata Muz, muz. Ben bu melekler mekanına MAL OLMUS bir uyeyim Bu forumda benimsenip takdir goren uyelerdenim Harika bir forum Cikata muz, muz...
Unlulere Sitemizi Sorduk Bakalım Ne Demişler?
Geyik0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Unlulere Sitemizi Sorduk Bakalım Ne Demişler?