scooby doo kahramanları isimleri jerry nin sonu tom ve jerry nin sonu tweety
road runner : okadar dedim bu hızlı nereye kadar diye ama dinlemedi
yine bir gun cakaldan kacarken aşırı hızdan iceri attılar orda esrar ooooo kokain e bulaştı bigun wc de şişlenerek oldu

cakal : acme şirketinden aldığı malların parasının veremediği icin haciz geldi...bu paraları odeyemeyince kendini bi roketle aya fırlattı sonrasını bende bilmiyorum

buggs bunny : cok şohretli muşur biriydi ama bunu kaldıramadı havuc işine girdi...fabrika kurdu havuc kacakcılığı yaparken basıldı 50 yıl yedi mal dayanamadı intihar etti

duffy duck: cok sevdiğim bu ordek cok asabi oluşunun cezasını cekti bigun ohaio nun tenha sokaklarında gezerken tinerciler tarafından gasp edildi dilini tutamadığı icinde bi rakı sofrasına meze oldu gitti garibim

elmer saftirik : bu saf biraderde tavsanı biturlu vuramadığından şikayet edip warner bross. un evini bastı ve onu vurdu..soonrav kendini vurdu

tazmanya canavarı : belkide iclerindeki en şanslı...tazmanyanın etrafında deli deli donerken semazerler tarafından keşfedildi ve konyaya getirildi konyada tasavvuf hayatı yaşadıktan sonra şeyh oldu 93 yaşında vefaat etti

capkın kokarca : o ab.za ya okadar dedim ama raaht durmadı gelene gecene sarktı enson bi kediyi sıkıştırmış tecavuz etmiş ondan aids kaparak oldu gitti

tweety : yanındaki teyze oldukten sonra miras buna kaldı..ama o raydan cıkmıştı paris hiltona ozendi kendisi ve bohem hayatı yaşadı sonra para bitince bi cop kutusunda olu bulundu

silvester : kuş balık işlerini bıraktı marmarise yerleşti bar kurdu ama iş yapamadı ve kendini oldurdu

tom ve jerry : nuri alcoyla tanıştıktan sonra ufku genişleyen om jerry nin gazozuna ilac atıp onu uyuttu ve yedi sonra vicdan azabı cekip kendini oldurdu

scooby doo ve shaggy : yine en gıcık gorev onlara verildi bi hortlak tarafından acımazsızca gıdıklanarak olduruldu

fred cakmaktaş ve ailesi : onlarda eski cağların azizliğine uğradı buzul donemi gelince hepsi dondu

speedy gonzales : adrealin icin boğa gureşleri şenliğine gidince şişko bi adam tarafından ezildi