Ben arkadas ariyorum, Kendim Uzun boyluyum, atletik bir vucuda sahibim 25 yas civarindayim...Yanii okadar yakisikliyim ki..

inandiniz mi ?

Bu tur cumlelere gazetelerin arkadas bulma ilanlarinda sik sik goze carpar, bazi cumlelere yakindan bakalim!

35 Yaslarindayim: (Meali) 45'e yeni bastim

MaceraperestimMeali) Bugune kadar senin gibi tongaya dusurdugum 50. kisisin

Guzel Sayilirim (Meali) cirkinim, En azindan ayna catlamiyor

iyi egitim aldim(Meali) Liseyi disardan, universiteyide 2'den terk ettim

Guzelim(Meali): Yalandan kim olmus! Garanti buda olmaz deyip, bir defacik yalan soyleyenlerden

Atletigim: Vucutum, ucgenin bile ilerisinde ;Dortgenim

Hassas Ve Duyguluyum(Meali): Ailem akil hastanesinde tedavi olmam icin zorluyor, ama ben istemiyorum. Tek Kurtulusum Sensin..

Eglenceli oldugumu soylerler(Meali): Daha once onun eglenceli oldugunu soyleyen hic kimse cikmamistir. Cikmayacak diye de bir kural da yok ...SIKICIYIM

iyi bir dinleyicigim(Meali): Uyumadigim zamanlarda seni dinlerim

Sair ruhlu biriyim(Meali): Depresif sizofreni belirtileri var. WC Duvarlarinda bircok eserim yayinlanmaktadir. -Cakti Simsek... !!

Mantikli ve akilciyim (Meali):Tam bir cadiyim, seninle bir evlenelim! Su kadin haklarina bir daha bakariz

Orjinal Kizilim(Meali): Hatta bir gun ogretmenim bana bundan oturu cok kizmisti, bilmiyor ki, sadece dogal Clorial sac boyasi kullandigimi

Romantigim(Meali): Sadece mum isiginda guzel gorunurum.

Ruhum Genc(Meali): Saclarim , dislerim dokuldu ama benim ruhum genc

Arkadasliga onem veririm(Meali) Seninle evlenme gibi bir niyetim yok, zenginmisin ,guzelmisin bi bakalim isime gelirse,askada onem veririm evelallah

Kucaklasmayi Severim(Meali) Guvensizim insanlara bagimli yasarim

zevzek.com