tamamen gercek hayattan alıntı bakalım neler yapılıyormuş melişler sakın denemeyinnnn:laugh::laugh::laugh:

Biskuvi şakası: Uc arkadaş muziplik yapalım dedik ve 1 paket kaymaklı biskuvi aldık. Biskuvilerin kaymaklarını guzelce sıyırıp yedik. Biskuvinin arasına beyaz diş macunu sıkıp kapattık. Odaya arkadaşları cağırdık sırayla geldiler biskuvi ikram ettik. Tepkileri aynen şoyleydi;
-ooooovvv bu ne ya!
-ağzım yandı yaaa!
-Ne var bunda?
-Naneli naneli dedik.
Bir arkadaşımız hem yiyor hem ağzını gozunu buruşturuyor hemde biskuvi paketinin icine bakıp duruyordu. Biskuvi bittikten sonra diş macunu olduğunu soyleyince kacacak yer aradık tabi. Gulmekten mahvolduk.

Ustelik kamerayada cektik seyredip seyredip guluyoruz.:laugh:

Cocukken plastik topla mac yapıyoruz. Top patladı, mac yarıda kaldı.
Arkadaşlardan kimin fikriydi bilmiyorum, yarılan topun icine taş dolduralım dedi. Fikir tuttu. Bulduğumuz taşları topun icine tıkıştırdık, sonrada az ilerimize koyduk. yoldan gecenlere " abi, topu bi atsana " diyoruz cocuksu masumluğumuzla. Topa gerilip vuranlarımı ararsınız, kendini Pele sanıp havalara girenlerimi... Ama sonucta hepsi ayağını tutarak ve morarmış bir yuzle ayrıldı. Bir cocuk vurdu ki onu unutamıyorum. Ayağında tokya ile bir bakkal cırağı gelip topa olanca hızıyla vurdu, ve resmen kemik sesi duyduk. Bağırarak kactı gitti. Biz ise guluştuk.

Şimdi duşunuyorum da neden boyle bir şey yaptık, ?...
sadece cocukluk!:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:

Bu olay gecen yaz akşamı başıma geldi arkadaşımla yolda yururken karpuzcunun onunden gectik. ve bir ses yukseldi arkamızdan iki bayan bize karpuzcumusunuz diye seslendi ben orda koptum. arkadaşım bozmadı evet biz karpuzcuyuz dedi. Kadın karpuzların fiyatını sordu. Arkadaşım bu gun benim yigenim dogdu onun icin bu akşam sizden para almıyoruz demesinmi bayanlar istedigimiz kadar karpuz alabilirmiyiz dediler evet dedik sonra ordan topukladık ve seyrediyoruz.

Bayanlar 3 er tane karpuz almışlar gidiyolar, arkalarından gercek karpuzcu koşuyor HIRSIZ var diye biz tamamen :laugh:koptuk orda sonra olay yerinden uzaklaştık.:laugh::laugh:

arkadasım her hafta sayısal loto oynar ve her defasında aynı numaraları işaretlerdi bunu bir ben bildiğim icin hafta icerisinde arkadasımın 16 yasındakı oğluna durumu anlattım ve numaraları yazdım arkadasımın ogluna verdim hafta sonu arkadasımla piknige gittik birkac kadeh rakı ictik aksam 10:00 gibi arkadasımlara gittik bu heyecanla sayısal loto sonuclarını sorarken oğlu sonucları biliyorum dedi ve soylemeye basladı 1.2.3.4... sıralarken arkadasın kalbi rengı sarardı bayılacak gibi oldu beste bes oldugunda bayıldı :laugh::laugh::laugh:yarım saat sonra ayıldıgında sakayı kendine anlattık yaklasık iki ay benimle konusmadı :laugh:
alıntı