Oncelikle 35 Mbps Turknet kullanıyorum. Laptopum Teclast F6 PRO. Laptoptan hız vs konusunda cok memnunum. İşlemcisi İntel M7Y30 7.Nesil bu tur ince laptoplar icin yapılan işlemci barındırıyor. Wifi kart olarak AC3165 yazıyor. Buna rağmen Wifi modemle arada duvar var diye az cekiyor ve 35 Mbps olan internet 1-5 Mbps arasında surunuyor. Bunun neyden kaynaklandığını cozemedim ama modem komşumuzda, komşuyla da evler bitişik ve bir duvar fark var. Belki duvar sonrası uzaklık 5 metre falandır. Telefondan internet 10 Mbps uzerinde ama laptopta hız testinde 1 Mbps bile cıkmıyor. Acaba urunun Wifi kartı mı sorunlu diyerek telefonun kendi internetini paylaştım (Turkcell) laptop ile bağlandım ve test yapınca 50 Mbps hız olctu. Bu yuzden sanırım Wifi kartında sıkıntı yok ama icindeki işlemciden dolayı cok iyi cekememe sorunu var. Velhasıl aşağıda bulunan iki urunden birini alacağım. Alacağım ama nasıl kullanacağım. Acaba komşuya gecip router kurulumunu orada yapıp routeri de orada bıraksam olur mu? Menzil genişler mi. Bilgi verirseniz ve aşağıda hangi urun daha iyi soylerseniz sevinirim.
Gearbest TR: Tenda AC7 Kablosuz Yonlendirici 2.4GHz + 5GHz Cift Bant / 1167 Mbps / 5 x 6dBi Anten
Gearbest TR: Orijinal Tenda AC6 1200Mbps Kablosuz Yonlendirici
AC3165 Wi-Fi duşuk hız
Ağ Donanımı0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Ağ Donanımı
- AC3165 Wi-Fi duşuk hız