OLAY: Bir pilic, bir yolda karşıdan karşıya gecer.

SORU: Pilic karşıdan karşıya nicin gecer?

CEVAPLAR:

RENE DESCARTES: Yolun obur tarafına gecmek icin.

EFLATUN: İyiliği icin. Gercek, oteki taraftadır.

ARISTOTELES: Karşıdan karşıya gecmek pilicin doğasıdır.

KARL MARX: Tarihsel olarak kacınılmazdı.

HIPOKRATES: Pankreasının aşırı salgısı yuzunden.

MARTIN LUTHER KING JR.: Tum piliclerin nedenini acıklamak zorunda kalmadan ozgurce karşıdan karsıya gectikleri bir dunya duşluyorum.

RICHARD M. NIXON: Pilic karşıdan karşıya gecmedi, tekrar ediyorum, pilic asla yolun karşısına gecmedi.

SIGMUND FREUD: Pilicin karşıdan karşıya gecmesiyle ilgilenmeniz, sizde guclu bir cinsel guvensizlik duygusunu ele vermektedir.

BUDA: Bu soruyu sormak, sizin kendi pilic doğanızı inkÂr etmektir.

GALILEI: Oysa pilic karşıdan karşıya geciyor...

CHARLES DE GAULLE: Pilic belki yolun karşısına gecti, ama otoyolun karşısına henuz gecmedi.

EINSTEIN:
Pilicin yolun karşısına gecmesi ya da yolun pilicin ayakları altında yer değiştirmesi, tumuyle sizin gosterdiğiniz referansa bağlıdır.

BILL CLINTON: Anayasa uzerine yemin ederim ki bu pilicle aramda hic bir şey gecmemiştir.

GEORGE W. BUSH: Pilicin bu yolda BM kararlarına rağmen cezalandırılmadan karşıdan karşıya gecmesi, demokrasiye, ozgurluğe ve adalete, kafa tutmaktır. Bu durum, o yolu bizim coktan bombalamış olmamız gerektiğini gostermektedir.

SULEYMAN DEMIREL : Pilic gecmişse gecmiş, gecmemişse gecmemiştir.

TANSU CILLER : Bu memleket icin karşıdan karşıya gecen pilic de bizimdir, ustunden gecen traktor de bizimdir.

R. TAYYIP ERDOGAN : Ben tavuklu sandvic de satmıştım.

ABDULLAH GUL : Hayır, bana boyle bir bilgi verilmedi ama karşıdan karşıya gectiyse hukumet gereğini yapar.

A.NECDET SEZER :Karşıya gectiği nokta kamusal alansa, başortulu
gecemez

TURK ERKEGI : Pilic sarışın mı? Esmer mi?