OLAY: Bir pilic, bir yolda karşıdan karşıya gecer.
SORU: Pilic karşıdan karşıya nicin gecer?
CEVAPLAR:
RENE DESCARTES: Yolun obur tarafına gecmek icin.
EFLATUN: İyiliği icin. Gercek, oteki taraftadır.
ARISTOTELES: Karşıdan karşıya gecmek pilicin doğasıdır.
KARL MARX: Tarihsel olarak kacınılmazdı.
HIPOKRATES: Pankreasının aşırı salgısı yuzunden.
MARTIN LUTHER KING JR.: Tum piliclerin nedenini acıklamak zorunda kalmadan ozgurce karşıdan karsıya gectikleri bir dunya duşluyorum.
RICHARD M. NIXON: Pilic karşıdan karşıya gecmedi, tekrar ediyorum, pilic asla yolun karşısına gecmedi.
SIGMUND FREUD: Pilicin karşıdan karşıya gecmesiyle ilgilenmeniz, sizde guclu bir cinsel guvensizlik duygusunu ele vermektedir.
BUDA: Bu soruyu sormak, sizin kendi pilic doğanızı inkÂr etmektir.
GALILEI: Oysa pilic karşıdan karşıya geciyor...
CHARLES DE GAULLE: Pilic belki yolun karşısına gecti, ama otoyolun karşısına henuz gecmedi.
EINSTEIN:
Pilicin yolun karşısına gecmesi ya da yolun pilicin ayakları altında yer değiştirmesi, tumuyle sizin gosterdiğiniz referansa bağlıdır.
BILL CLINTON: Anayasa uzerine yemin ederim ki bu pilicle aramda hic bir şey gecmemiştir.
GEORGE W. BUSH: Pilicin bu yolda BM kararlarına rağmen cezalandırılmadan karşıdan karşıya gecmesi, demokrasiye, ozgurluğe ve adalete, kafa tutmaktır. Bu durum, o yolu bizim coktan bombalamış olmamız gerektiğini gostermektedir.
SULEYMAN DEMIREL : Pilic gecmişse gecmiş, gecmemişse gecmemiştir.
TANSU CILLER : Bu memleket icin karşıdan karşıya gecen pilic de bizimdir, ustunden gecen traktor de bizimdir.
R. TAYYIP ERDOGAN : Ben tavuklu sandvic de satmıştım.
ABDULLAH GUL : Hayır, bana boyle bir bilgi verilmedi ama karşıdan karşıya gectiyse hukumet gereğini yapar.
A.NECDET SEZER :Karşıya gectiği nokta kamusal alansa, başortulu
gecemez
TURK ERKEGI : Pilic sarışın mı? Esmer mi?
puhahahaha
Geyik0 Mesaj
●33 Görüntüleme