- Cocuklar, kıyamet cuma gunu şafak vaktinde olacaktır.
- Ama hocam nereye gore şafak vakti? Bizde şafak vaktiyken diğer tarafta gece oluyor..
- Numaran kactı senin?
- Ne oldu ki hocam?
- Cok guzel soru sordun 5 vericem..Cevabını bende bilmiyorum.
- Arapca bilenler el kaldırsın...(sadece 1 kişi el kaldırır...)
- Afferim kızım Ayşeeee... Siz niye bilmiyonuz? Nasıl dua ediyonuzzz?
- Hocam ben Turkce dua ediyorum.
- Olmaazzz! Arapca edicen! Turkce kabul olmaaazzz!
- Niye hocam, Allah Turkce bilmiyo mu?
- Haaşaaaa! Summee haaaaşaaaa!!!
- Cocuklar Ahiret Gununde butun herkes tartılacak, sevapları, gunahlarından fazla olanlar Sırat koprusunden gecerek Cennete ulaşacak
- Hocam nasıl bir şey o Sırat koprusu?
- Kıl gibi ince kılıc gibi keskin
- Eee nasıl geciyoruz ki biz oradan hocam? Ayağımız acır, duramayız ustunde.. Denge diye bir şey var herkes cehenneme duşer valla boyle hocam.
- Sevabı fazla olanlara o kopru boyle otoban gibi geniş gelecek
- Eee hocam sevabı fazla olanlar gececekse kıldan kopruye otobana ne gerek var? Allah sevabı cok olana gec desin, gecsin, az olana Cehenneme git desin, gitsin… Sanki itiraz mı edicez...
- Sus eşşek sıpası aklın ermez senin Allah´ ın işine, tovbe summe haşaaa, toobeee..
- Bu evren, bu kuşlar, bu bocekler cicekler, hepsi yuce Rab’bimizin bizlere birer armağanıdır.. Kendi vucudunuza bir bakın.. Bu mukemmeliyeti başka kim yapabilirdi ki? Mesela gozlerimiz.. Yuzumuzde, yani ona en uygun yerde.. Gozlerimiz diz kapaklarımızda olsaydı ne kadar cirkin olurdu değil mi?
- İtirazım vaaaaaaaar!...
- Soyle cocuğum!
- Eğer gozlerimiz diz kapaklarımızda olsaydı değşsen hicbir şey olmazdı, Cunku herkesin gozleri diz kapaklarında olurdu, o zaman da siz ´´cocuklarım, gozlerimiz yuzumuzde olsaydı ne kadar cirkin olurdu" derdiniz, ben de yine “itirazim vaaaar!..” derdim..
- O derse aldığım kedi yavrusu sınıfta gezerken hoca: “kim soktu bu mendebur hayvanı sınıfa?” diye bağırdı..
- Beeen. ama hocam o da Allah’ın yarattığı bir varlık değil mi? Yazık...
- Eeee tabi, o da Allah-ı teala´nın yarattığı bir mahluk… Hem peygamber efendimiz de severmiş. Ay pek de sevimli kerata...
- Peygamberimiz Hazreti Muhammed salallahu aleyhi vesellem de iftarını hurma ile acarmış...
- Hocam, Mekke´ de iskender kebap mı vardı ki, onunla acssn?
- Sus! terbiyesiz, zındık, kafir!....
- Cocuklarım eğer Dunya Guneşe 1 cm. yakın olsaydı her yer erir, eğer 1 cm uzak olsaydı her taraf donar ve yaşayamazdık.... Allah´ın olduğunu bundan anlayabiliriz.
- Eee iyi de hocam Dunya Guneşe 18 ocakta yakınlaşır 21 Haziranda da uzaklaşır.. Hem de 1 cm değil yaklaşık 2 milyon kilometre... Eeee hicbir şey olmuyor...
- İşte bu da Allah ´ın bir mucizesidir evladım... Otur.. Laubali, ukala...
din derslerinden replikler
Geyik0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- din derslerinden replikler