Arkadaşlar ben Kayseride kalıyorum ve burada akıl almaz cok degişik tuhaf olaylar meydana geliyor bunlar birisinide ogrendim ve sizinle paylasmak istedim umarım begenirsiniz

Hirsizin biri, bir evin Catısına Cıkmış ve anten kablosunu kesmis.
Evin reisi de tam TV'ye dalmisken yayin kesilince televizyonunu biraz kurcalamis, Bozuldu herhalde"diyerek yatmis.
Ertesi gun adam ise gittikten sonra hirsiz kapiyi acıp adamin karisina,Yenge, beni abi gonderdi, televizyon bozuk, alin da bir bakin dedi" demis. Saf kadincagiz da televizyonu vermis. Aksam adam eve gelip de televizyonu gorememis ve karisindan olayi ogrenince dumura Ugramis tabii. O hafta sonu balkonda keyif yaparlarken bizim hirsiz asagidan islik cala cala onlara bakarak sokaktan gecmiş.
Kadin hirsizi tanimis ve Bak bey! Televizyonu calan adam iste buydu!!" demis.
Adam bunu duyunca pijamalarla adami kovalamaya baslamis. 5 dakika sonra diger hirsiz adamin evine gelip, karisina Yenge, ben polisim, abi hirsizi yakaladi. Simdi karakoldalar. Pantolonuyla, cuzdanını istiyor."
demis ve kadin da vermis normal olarak. Adam hirsizi uzun bir saat kovaladiktan sonra kan ter icinde eve donmuş...
VEEE yine dumur! artik adam karisini ne yapmis bilinmiyor ....