Ben Ayrılıyorum forumdan....

mesajlari

Admin:
Forumundan ayrılıyorum. Taksidi oduyemedik bu ay. Doğal olarak siz de ayrılmış olacaksınız. Canlarım benim, benim ayrılmama hic dayanamazsınız!!

Alıngan:
Zaten unutuldum, gitsem de kimse farketmiyecek. O yuzden yazayım dedim, ben diyorum, gidiyorum .. Ooo, kime diyoruz ?! Bak hic dinliyorlar mı ?

super Mod:
Forumdan ayrılıyorum. artık ayrılık modundayım. Hoşca kalın.

Muhalif doğacı:
Forumdan ayrılıyorum arkadaşlar .. Direnişlerime rağmen forumun en altındaki ağaclar kesilerek "forum oyunları" bolumu acıldı. Adminleri şiddetle kınıyorum .. Kın kın kın..

Deli:
Ben deliyim deli. Manyağım ben. O yuzden ayrılıyorum forumdan. Neden demeyin, ben de bilmiyorum. Deliyik dedik ya alla alla niye soruyonuz. Bak şimdi de ayrılmıyorum. Piskolojik manyağım ben. Ne yaptığım belli değil .. Deli, -efendim .. Ehuehue, kendi kendime de konuşuyom .. Deliyim, yaparım ..

Duygusal:
ben bennn ………………….daha fazla konuşamayacağım boooowwww..

Kıskanc:
Hic bi isimli konularda ismim gecmiyo. İlle soylemem mi lazım kardeşim ? En kısa zamanda kendimi o tur topiklerde gormek istiyorum, fazla zamanım yok, akşam oldu, ortama akmam lazım .. Akmerkez beni bekler .. Adım en az 3 isimli topikte gecene kadar foruma uğramıyacağım ..

Dolmuş şoforu:
Duyduğuma gore forumda 2 tane taksi şoforu olan uye varmış. Onların olduğu yerde ben bir dakka durmam. Onlar gidene kadar yokum ben arkadaşlar. Kahrolsun taksiciler, yaşasın dolmuş şoforleri ..

Yeni Uye:
Ben cok yeniyim. Eskiyene kadar foruma girmiyeceğim