bana eski sevgilini anlatır mısın Remzi ?
-tabi ki,,hic unutmam iki bucuk yaşındayım,,karşıdan da o geliyo,iki yaşlarında boyle kıvır kıvır saclı bi hatun,,ahah bi de baktım koşarken duşmesin mi…dururmuyum hemen………….
-abartma Remzi o kadar da eskisini demedim…

-bana eski sevgilini anlatır mısın Numan ?
-1,65 boyunda 50 kiloda harika bi sarışındı..ne giyse yakışırdı,,hele yemekleri hele yemekleri varya parmaklarını yerdin şerefsizim….anlayışlıydı,,sen gibi meraklıda değildi,,sonra seninkiler gibi basenleri de yoktu…sonracımaa
-yeterrrr ! yeterrrr !!! okussun Numan okusssssssss !!!!!!!!
-dii ilim hayatım okus filan ..ben sadece karşısındakine değer veren ve sorduğu her soruya enine boyuna cevaplar verme gayretinde,,detaycı bi bireyim sadece…..

-bana eski sevgilini anlatır mısın Orkun ?
-hayatım iste,,sana on dakikada izafiyet teorisini anlatayım hemde gundelik dille
ama bunu deme bana yaa….

-bana eski sevgilini anlatır mısın Nuri ?
-buyur al telefonu,,ne bilmek istiyosan ara kendin sor,,uğraştırma beni Hayriye…

-bana eski sevgilini anlatır mısın Berkecan ?
-konuşursam ortalık yerinden oynar Sema,,Turkiye karışır…
-olaya devlet sırrı muamelesi susu vererek sıyıramazsın,,debelenmede ot,,hadi canım..
-beni yaşatmazlar diyorum Sema..

-bana eski sevgilini anlatır mısın Nejat ?
-ne anlatıcam,,ac gazeteleri dergileri carşaf carşaf,,Anjelina işte…Anjelina Joli …
-yuhhhhh Nejat sallayışında bi adabı var ..
-kıskanctı cekemedim Mualla,,ben ayrıldım..ne yapıim gelemiyorum sıkıntıya,boyle kabul edicen beni...
-Nejat ?
-soyle canım ..
-hadiii lennnnnnn…!

-bana eski sevgilini anlatır mısın ?
-dişinde yeşil bişi var..
-neee !!hiyaaa,,lavabo nerde !!!!!!!!!!
-arkada sağda..

-bana eski sevgilini anlatır mısın Ziya ?
-yaa kadın,,,,30 yıl oldu evleneli,,kucuk oğlan askerden geldi,,sen daha nerelerdesin…gazetenin ekini gordun mu bu arada,,kac defa dedim bi ellemeyin şunu yaa,,bi aratmayın bee…

-bana eski sevgilini anlatır mısın Nihat ?
-bana boyle sorularla gelme Muberra,,ic kolanı,,sus ..

-bana eski sevgilini anlatır mısın Semih ?
-bi gidip cay koysana sen…..

-bana eski sevgilini anlatır mısın Kamil ?
-tatlını yemiyceksen ben yiyebilir miyim Gulay,,dikkat etimde 10 dakikadır catalını surmedin..ziyan olmasın,,gunah..
-hayvansınnn Kamil !! all,,alll da zıkkımlan !
-neye kızdın ki şimdi sen,,mmm mm enfes enfes,kacırıyon valla,,şey kolanı icicek misin dikkat ettim de………

-bana eski sevgilini anlatır mısın hayatım ?
-ne bu yaa ! bu ne ben her şeyi bileyimciliktir yaa ! bu nee dur şunun huzurunu kacırayımcılık,,bu neee dunyayı burnundan fitil fitil getireyimciliktir yaaa !! bu mu yani !!bu mu tek derdin,,eski sevgili…!sorrrr hadi,,sorrrr !!neyi merak ediyon sorrrr !!!
-ee ıı,,,iyi tamam demedim bişey..
-haa iyi o zaman,,ne yaptın sen bu gun yaa,,aa saclarını mı yaptırdın sen,başka bi guzellik var bugun sende..

-bana eski sevgilini anlatır mısın Reha ?
-ya dunya bi kaosa suruklenmiş,,her yan ortulu yoksulluk ve savaş halinde,,
global ısınma ve kuraklık tehlikesi zaten kapıda...bi yok oluşun ortasına suruklenirken insanlık,,
senin bilmeyi istediğin bu mu yani ,,eski sevgilim,,pes yani,,pes Neriman,,duyarsızlığın beni irite etti…
hayata yansımanın bu duzlemde kalması,,icselleştirdiğin konuların hedesi hodosu,,bik bik bik……..
-kıvırmaaaa,yemem bunları…cabuk !! bekliyorum,,es-ki-sev-gi-linnn,,,konuşşşşş…!
-off Neriman yaaa offff yaaaa..

-bana eski sevgilini anlatır mısın canım ?
-herkes senden once,,ben senden sonrayım bebeğim..
-yalancı kopek…ona da dedin demi bunları..

-bana eski sevgilini anlatır mısın hayatım ?
-sana bakarken her şeyi unutuyorum ciceğim…
-yemin et..
-valla..

-bana eski sevgilini anlatır mısın ?
-bişi mi dedin canım..
-bana diyorum,eski sevgilini antasana..
-hangisinii ?
-ne demek hangisini !! kac tane var be !?
-şarkıların bebeğim,,hangisini sevdin,,şu an calanı mı yoksa bi onceki mi ?