Sevgili kocacığım ve melişlerim!.. bir gun, mail bombası veya başka bir nedenden oturu vefat edersem, gercekleştirilmesini arzuladığım hususlar şunlardır:

1- Boğazdaki yalımı ve Melekler Mekanı'ndan almış olduğum 20 mb'lik web alanımı Mechul'e bırakıyorum.

2- Kucukbakkalkoy'deki arsalarımı ve 50 e-mail adresimi elmalıkurabiye'ye bırakıyorum.

3- Koydeki tarlalarımı ve icq listemdeki arkadaşlarımı La reina'ya bırakıyorum.

4- İcerenkoy'deki dairemi ve bilgisayarimdaki bookmarkımı AuSSie_ANGeL'e bırakıyorum.

5- Odamdaki kutuphanem ile seskartım ve harddiskimi, Şiker'ebırakıyorum.

6- Kadıkoy'deki arsam ile download etmek icin gunlerce uğraştığım wallpaper ve java scriptlerimi komşumuzun Kaprisli'ye bırakıyorum.

7- Monitorumu kimseye bırakmıyorum benimle gomun!

8- Adult cd'lerimi de kimseye bırakmıyorum, onları da benimle gomun!

9- Gecen ay gelen 60 milyon tl'lik telefon faturamı, olene kadar odeyememişşem geciktirmeden odeyin; gozum acık gitmesin!..

10- Oldukten birkac gun sonra eğer siz kullanmayacaksanız; zuperonline, hortnet, makbanknet, zikstirnet, yamukbanknet, cisbanknet, vizviznet sınırsız internet aboneleklerimi iptal edin ki, gereksiz yere kredi kartımdan para tahsil edip durmasınlar.

11- Emr-i hak vaki olduktan sonra butun gucunuzle gayret ederek, enbizirve100'deki hitimi arttırın ve beni zirveye yerleştirin. arttırmazsanız obur dunyada iki elim yakanızdadır.

12- Beni defnetmenizden sonra diğer tarafta imkan bulur bulurmaz derhal online olacağım ve sizlerle bağlantı kurmaya calışacağım. Bu yuzden geceleri msn'de online olun.

13- Az onceki sık gercekleşirse, beni arkadaş listenize ekleyin, nankorluk etmeyin.

14- Sevgili kocacım, sağda solda chat yaptığını duymayayım, yoksa hortlar gelirim.

15- Mutemadiyen benim ruhumu cağırmayı deneyin: "Ey ruh geldinse mail yolla" deyin.

16- Gelmişsem bilgisayarı boşaltın.

17- Ben oldukten sonra web sayfası filan alırsanız bana da link verin. Bookmarkınıza ekleyin.

18- Gozlerim yavaş yavaş kapanmaya başladı, cabuk soyleyin bana şu anki, hit durumum nedir?

19- Biraz kenara cekilin şoyle, olmeden once son bir kez daha chat yapmak istiyorum

20- Aah, oluyorum galiba, cok cabuk bana mail gelmiş mi, oğrenin de bana soyleyin.... kut!
...