Yeni modem aldım markası ASUS DSL-AC750 internet sağlayıcım TurkNet ama Turk Telekom altyapısı onceden TurkNet'in verdiği ZyXEL modemi kullanıyordum hızım birkac gun kullanınca Kbps'lere duşuyordu yani 75 Mbps'den 800 Kbps'lere kadar siz duşunun ne kadar kotu olduğunu her şeyi değiştirdik modem haric ic tesisatdır vesaire sorun hala duzelmedi TurkNet'e mesaj attık Turk Telekom'a soylediler onlarda sıkıntının cozulduğunu soylediler ama sıkıntı hala devam ediyordu. Hızım yine duşuyordu zaman gectikce daha sık ve daha kısa surede bu hız duşmelerim oldu hep internet kablosunu cekip takınca duzeliyordu hala oyle bende modemde bir sıkıntı var diye duşundum ZyXEL modemi garantiye verdik yenisini yolladılar devam etti ASUS modem aldık Amazon uzerinden 1. bozuktu iade ettik yenisiyle değiştirdik bunda da aynı sıkıntı var ama bu sefer 10 dakika sonra internet hızı duşmeye başladı. Sorun nedir hala anlamadım. Splitter yok bu arada doğrudan bağlı internet kablosu modeme. Lutfen yardım edin artık kafayı yemek uzereyim.
ASUS DSL-AC750 modem ile İnternet hızı duşuyor
Ağ Donanımı0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Ağ Donanımı
- ASUS DSL-AC750 modem ile İnternet hızı duşuyor