Uc kadın arkadaş bir kaza sonucu aynı anda hayatlarını kaybedip cennete giderler.Cennetin kapısında onları karşılayan melek :
"Bizim burada uymanız gereken tek kural var.. O da ordeklere dikkat edin sakin ustlerine basmayın" der. Sonra kapı acılır uc kadın cennete girerler.Gercekten de etrafta ordek doludur. Ustlerine basmamak adeta imkansızdır.Dikkat etmesine rağmen kadınlardan biri kazayla bir ordeğin ustune basar.Hemen Cebrail belirir.Yanında son derece cirkin bir adam vardır.Kadını kolundan adama kelepceler ve "Ordeğin ustune basmanın cezası olarak sonsuza kadar bu cirkin adama kelepceli olarak yasayacaksın" der.
İkinci gun kadınlardan biri yine kazayla bir ordeğin ustune basar ve Cebrail anında yanında cok cirkin bir adamla gelip onları kadına ceza olarak birbirlerine kelepceler.
Ucuncu kadının gozu bu olaylardan cok korkar.Diğerlerinin akıbetine uğramamak ve sonsuza kadar cirkin bir adama kelepcelenip yasamamak icin her attığı adıma acayip dikkat etmeye baslar.Aradan aylar gecer ve hicbir ordeğin ustune basmaz.Derken bir gun Cebrail belirir.Bu kez yanında boylu poslu inanılmaz derecede yakışıklı bir adam vardır.
Cebrail hicbir şey soylemeden yakışıklı adamla kadını kelepceler ve yine birsey soylemeden ceker gider. Kadın artik mutluluktan ucmaktadır. O gune kadar gorduğu en yakışıklı adamla kelepcelenmiştir. Adama doner ve "Ben acaba ne yaptım da sonsuza kadar senin gibi guzel bir adamla birlikte olmayı hak ettim" der.Adam surati asık bir şekilde cevap verir. "Vallahi seni bilmem ama ben az once bir ordeğin ustune bastım" der
Amann ordeklere basma
Geyik0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Amann ordeklere basma