16 Mbps Bağlantı icin Fiyat Performans Modem Tavsiyesi
Ağ Donanımı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Ağ Donanımı
- 16 Mbps Bağlantı icin Fiyat Performans Modem Tavsiyesi
-
23-11-2022, 16:22:18Merhaba arkadaşlar şuan kullandığım modem Huawei HG630a 4 yıldır kullanmaktayım. 20 gun once durduk yere WİFİ sıkıntısı oldu. Modem benim odamda ben daha onceden salondan rahatlıkla bağlanıyordum ancak şimdi sadece modemin olduğu odada bağlanabiliyorum. Başka telefonlarlada denedim hepsinde aynı yani sorun modemde. Ben yeni bir modem almak istiyorum cok fazla modem değiştirmediğim icin fiyatlardan pek anlamıyorum. Olabildiğince uygun fiyatlı fiyat performans bir modem istiyorum ancak olabildiğince uygun fiyatlı derkende dandik birşey olmasın uzun sure kullanacağım. Şuan 16 MBPS 75 GB AKN'li TTNET internet var. Turknet'den telefonla sorgulama yaptığımda yine maksimum 16 MBPS hızı desteklediğini soyluyor hattımın. Ben VDSL modem alıp daha hızlı internet kullanabilir miyim? Benim modemi TTNET'den mi yoksa başka yerden mi almam daha iyi olur. Ayrıca başka yerden alırsam kurulumunu kolayca yapabilir miyim şuan ki modemimin arayuzune giremiyorum kullanıcı adı ve şifreyi hatırlamadığım icin yeni modemde bu arayuz başka olacağından kendim yeni şifre belirleyebilir miyim yardımlarınızı bekliyorum.