Erkeğinizin sizi sevdiğini, onemsediğini, değer verdiğini nasıl anlarsınız? Tabii ki davranışlarından, sozlerinden... İşte birkac ipucu! Erkek ne der? Ama aslında ne demek ister?

1. "Ben balığa cıkıyorum"
Cevirisi: Ben elimde bir cubukla butun gun sandalda oturucam, kusana kadar icicem ve denizde yuzen balıkları izliycem"

2. "Bu erkekleri ilgilendiren birşey"
Cevirisi: "Bunun bilinen mantıklı bir acıklaması yok, boşuna uğraşma hicbir mantık kalıbına sokamazsın.".

3. "Yemeğe yardım edeyim mi?"
Cevirisi: "Yemek neden hala masaya gelmedi?"

4. "Evet tatlım... Haklısın sevgilim"
Cevirisi: Cevirisi yok.. Onlar bu sozleri periodik olarak soylemeleri icin şartlandırılmıştır.

5. "Bunu anlatmak cok uzun surer"
Cevirisi: "Bu lanet şeyin nasıl calıştığı hakkında hicbir fikrim yok"

6. "Elbette seni dinliyordum tatlım; sadece aklımda bir suru karmaşık iş var"
Cevirisi: "Şu karşıdaki kızıl bombanın icinde sutyen var mı, yok mu kafam ona takıldı da!"

7. "Sevgilim biraz ara ver, sabahtan beri evi temizliycem diye helak oldun" Cevirisi: "Şu elektrikli supurgeyi artık sustursan iyi olucak, filmin icine ettin!!"

8. "Hmmmm, evet cok ilginc hayatım"
Cevirisi: "Sen hala konuşuyor musun?"

9. "Hafızam pek iyi değildir, biliyorsun"
Cevirisi: "American Pie'in sozlerini hatırlıyorum, ilk optuğum kızın evinin yolunu hatırlıyorum, bugune kadarki butun arabalarımın teknik ozelliklerini hatırlıyorum ama; senin doğumgununu unuttum"

10. "Seni duşunuyordum ve sana bu gulleri getirdim canım"
Cevirisi: "Koşebaşında gulleri satan kız tam bir afetti"

11. "Endişelenme tatlım, alt tarafı kucuk bir kesik"
Cevirisi: "Aslında tam damarı kestim ama gebericeğimi bilsem canımın ne kadar acıdığını itiraf etmiycem"

12. "Hey, bunu yapmak icin nedenlerim var"
Cevirisi: "...Ve en kısa zamanda iyi bir tane bulsam iyi olacak"

13. "Hani, nereye duştu?? Bulamıyorum işte!!!"
Cevirisi: "Yakalamak icin ellerimi actım ama yakalayamadım, dolayısıyla attığın gibi kendin bul"

14. "Yine ne yaptım????"
Cevirisi: "Yine nasıl yakaladın???"

15. "Tabii ki seni duydum tatlım"
Cevirisi: "Ne soylediğin hakkında hicbir fikrim yok ve umarım dinliyormuş gibi yaptığımı anlayınca 3 saat bağırıp cağırmazsın"

16. "Biliyorsun guzelim, ben başkasını sevemem"
Cevirisi: "Senin cığlıklarına bile zar zor alıştım ve daha kotusuyle karşılaşma riskini goze alamam"

17. "Muhteşem gorunuyorsun"
Cevirisi: "Tanrım ne olur bu denediği son elbise olsun, yoksa kalp krizi gecireceğim"

18. "Sakin ol, kaybolmuş falan diiliz. Nerde olduğumuzu biliyorum"
Cevirisi: "Bizi kimse bulamayacak"